Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Continental Bee: Το μέλλον των city cars

Ελλάδα 19:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Continental Bee: Το μέλλον των city cars

ΝΕΑ

Continental Bee: Το μέλλον των city cars

ΝΕΑ

H εταιρεία ελαστικών μας αποκαλύπτει ένα φιλόδοξο project για το πώς θα είναι οι μελλοντικές μετακινήσεις στα αστικά κέντρα.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Το νέο όχημα της Continental ονομάζεται Bee, συντομογραφία των λέξεων Balanced Economy και Ecology και αποτελεί την πρότασή της για το ιδανικό όχημα πόλης.

Καταρχήν έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει δύο ενήλικους και ένα μικρό παιδί (δύο πίσω και ένας εμπρός) έχοντας τις  ιδανικές διαστάσεις για την άνετη μετακίνηση στο κέντρο της πόλης, όντας μικρών διαστάσεων, ενώ δεν λείπουν οι διάφανες πόρτες και τα πάνελ, τα οποία λειτουργούν και ως ψηφιακές οθόνες.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, το Continental Bee είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα, του οποίου η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί πλήρως μέσα σε μία ώρα, προσφέροντας αυτονομία 350 km με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 60 km/h.

Παράλληλα δεν λείπει το σύστημα αυτόνομης οδήγησης, ενώ μέσω μίας ειδικής εφαρμογής για smartphone οι κάτοχοι μπορούν να καλέσουν το Bee να τους περιμένει έξω από όποιο μέρος βρίσκονται.

Continental Bee-chariatis-640