Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μεγάλο βραβείο για τo Continental UltraContact NXT 

Ελλάδα 17:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μεγάλο βραβείο για τo Continental UltraContact NXT

ΝΕΑ

Μεγάλο βραβείο για τo Continental UltraContact NXT

ΝΕΑ

Με το «Χρυσό» βραβείο, στην κατηγορία «Automotive & Transport / Cars Accessories» των International Design Awards 2023 (IDA) βραβεύτηκε το UltraContact NXT της Continental.

Advertisement
Advertisement

Με έως και 65% ανανεώσιμα, ανακυκλωμένα και πιστοποιημένα με ισοζύγιο μάζας υλικά ISCC Plus, το UltraContact NXT είναι το πιο βιώσιμο ελαστικό παραγωγής της εταιρείας, μέχρι σήμερα.

Το σχεδιαστικό όραμα της Continental ήταν να αναπαραστήσει οπτικά τη βιώσιμη αποστολή του UltraContact NXT. Αυτό αποτυπώθηκε σχεδιαστικά, με ένα 3D φύλλο – σύμβολο, που υπάρχει στο πλαϊνό του ελαστικού.

Επιπλέον, η σχεδίαση του πέλματος δεν είναι μόνο τεχνικά βελτιστοποιημένη, αλλά υποστηρίζει και την εμπιστοσύνη στο προϊόν μέσω του χαρακτήρα του.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως το απαλό σχήμα των εγκάρσιων αυλακώσεων και οι άκρες των μπλοκ του πέλματος υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων, την εξαιρετική συμπεριφορά του στην τριβή. Έτσι, σχεδιασμός και τεχνολογία συντονίζονται τέλεια.

Τα Διεθνή Βραβεία Σχεδιασμού (IDA) παρουσιάζονται ετησίως από το 2007, για να αναγνωρίζουν, να γιορτάζουν και να προωθούν εταιρείες με σχεδιαστικό όραμα και να ανακαλύψουν ανερχόμενα ταλέντα στους τομείς της αρχιτεκτονικής, του εσωτερικού σχεδιασμού, των προϊόντων, των γραφικών τεχνών και του σχεδιασμού της μόδας παγκοσμίως.

Έμφαση στην αειφορία, την ασφάλεια και την απόδοση

Advertisement

Το νέο θερινό ελαστικό της Continental συνδυάζει υψηλή αναλογία ανανεώσιμων, ανακυκλωμένων και πιστοποιημένων για ισορροπία μάζας υλικών, με μέγιστη ασφάλεια και απόδοση.

Όλες οι διαθέσιμες διαστάσεις επιτυγχάνουν την καλύτερη βαθμολογία στην ετικέτα ελαστικών της ΕΕ, για τις επιδόσεις στους τομείς της αντίστασης κύλισης, του φρεναρίσματος σε βρεγμένο έδαφος και του εξωτερικού θορύβου.

Advertisement

Η Continental εργάζεται για να προωθήσει καινοτόμες τεχνολογίες και βιώσιμα προϊόντα και υπηρεσίες σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, από την προμήθεια βιώσιμων υλικών έως την ανακύκλωση ελαστικών στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Τα ανανεώσιμα υλικά αναλογούν στο 32% του UltraContact NXT.

Το ελαστικά Continental είναι διαθέσιμα πανελλαδικά, σε πληθώρα διαστάσεων, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Continental παρουσίασε το νέο CrossContact H/T
Τι λάστιχα διαλέγουν οι κατασκευαστές ηλεκτρικών;
Η Continental φέρνει την αναγνώριση προσώπου