Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα οθόνη της Continental έχει τεχνολογία MicroLED

Ελλάδα 21:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα οθόνη της Continental έχει τεχνολογία MicroLED

ΝΕΑ

Η νέα οθόνη της Continental έχει τεχνολογία MicroLED

ΝΕΑ

Απτόητα συνεχίζεται η παρουσίαση νέων τεχνολογιών στην Έκθεση CES στο Λας Βέγκας.

Advertisement
Advertisement

Η Continental είναι η τελευταία εταιρεία που παρουσίασε ένα μέρος εξοπλισμού αυτοκινήτου στην Έκθεση. Αυτή τη φορά, βλέπουμε μία διαφανή οθόνη με τεχνολογία MicroLED φτιαγμένη από κρύσταλλο της Swarovski.

H Continental είναι γνωστή για την κατασκευή εξοπλισμού αυτοκινήτου και αυτή τη φορά αποκάλυψε μία καινοτομία την οποία ίσως δούμε μελλοντικά σε πολυτελή αυτοκίνητα.

Μπορεί οι οθόνες να είναι κάτι το κοινό στα σύγχρονα αυτοκίνητα, όμως δεν έχουμε δει ακόμα τέτοια ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό με τεχνολογία microLED.

Advertisement
Advertisement

Η καινοτόμος αυτή οθόνη έκανε το ντεμπούτο της στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας. Τα αυτοφωτιζόμενα pixel επιτρέπουν στην οθόνη να είναι πιο φωτεινή και ταυτόχρονα εξαιρετικά εύπεπτη στο μάτι.

Προσφέρει ουσιαστικά καλύτερο κοντράστ στα χρώματα και το μενού, διευκολύνοντας έτσι τον μέσο άνθρωπο στο να ξεχωρίζει το κύμα πληροφοριών που δέχεται.

Advertisement

Η Swarovski Mobility χρησιμοποίησε ειδικές τεχνικές για να δώσει στην οθόνη μία διακριτική όψη. Σύμφωνα με τον διευθυντή διαχείρισης προϊόντων της εταιρείας, Πίτερ Βίντμαν, η κατασκευαστική σχεδίασε την οθόνη από κρύσταλλο χρησιμοποιώντας δικές της καινοτομίες, ώστε να είναι ανθεκτική και αξιόπιστη.

Οι δύο εταιρείες ανέφεραν στην ομιλία τους κατά την παρουσίαση, πως η νέα αυτή τεχνολογία σε touch-screen θα προσφέρει εντυπωσιακές και μινιμαλιστικές επιλογές στο σύστημα infotainment, οι οποίες θα παραπέμπουν σε αυτοκίνητα πολυτελείας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μόδα που θα περάσει οι μεγάλες οθόνες;
Ένα βήμα πριν την παραγωγή το ηλεκτρικό των Sony και Honda (+ video)
Η VW εξελίσσει ακόμη περισσότερο την τεχνητή νοημοσύνη