Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ρολόι από αυτοκίνητα Ford Mustang…

Ελλάδα 12:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρολόι από αυτοκίνητα Ford Mustang…

Men + Speed

Ρολόι από αυτοκίνητα Ford Mustang…

Men + Speed

Το καλύτερο δώρο για τους φαν της Mustang είναι αυτό. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου μοναδικό και ιδιαίτερο ρολόι. Και τι σχέση έχει η Mustang; Διαβάστε παρακάτω και θα σας λυθούν οι απορίες. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η REC Watches είναι μία εταιρεία ωρολογοποιίας που εδρεύει στη Δανία και αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα νέο εγχείρημα. Παίρνει παλιά Ford Mustang, τα οποία προορίζονται να αποσυναρμολογηθούν και τα μετατρέπει σε μοναδικά one-off ρολόγια που θα λατρέψουν όλοι οι οπαδοί -και όχι μόνο- αυτής της μάρκας.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι θα δουν μόνο ένα σωρό από μέταλλο. Εμείς βλέπουμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Βλέπουμε την ψυχή ενός αυτοκινήτου και μία ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό και πρέπει να ειπωθεί. Δεν κόβω Mustang, απλά παίρνω αυτές που δεν μπορούν να επισκευαστούν και τις ξαναφέρνω  πίσω στη ζωή ως ρολόι.», δήλωσε ο συνιδρυτής Christian Mygh.

Οι δύο ιδρυτές της REC Watches, ο Mygh και ο Jonathan Kamstrup, ελέγχουν τα ναυπηγεία σε όλο τον κόσμο για Mustang που μπορούν να μετατραπούν σε ρολόγια. Μόλις βρεθεί ένα αυτοκίνητο, εξετάζουν την ιστορία του, μιλώντας με προηγούμενους ιδιοκτήτες και συγκεντρώνοντας ιστορίες και φωτογραφίες από τις πρώτες μέρες του αυτοκινήτου. Μόλις έχουν τα πάντα, τα μετατρέπουν όλα σε βίντεο που είναι αφιερωμένο στο αυτοκίνητο και στα ρολόγια που προέρχονται από αυτό.

Advertisement
Advertisement

Τα ρολόγια αυτά που δημιουργούνται από τη REC Watches ξεκινούν από 1.495$.

Πατήστε play και δείτε το παρακάτω βίντεο.