Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η Mercedes θέλει τον Alonso αλλά… (video)

Ελλάδα 10:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes θέλει τον Alonso αλλά… (video)

FORMULA 1

Η Mercedes θέλει τον Alonso αλλά… (video)

FORMULA 1

Από το βράδυ της Δευτέρας έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία σχετικά με την επιθυμία της Mercedes να βάλει σε ρόλο teammate του Lewis Hamilton για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2017, τον Fernando Alonso!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Μάλιστα, το γεγονός πως είναι στο ραντάρ της γερμανικής ομάδας, επιβεβαιώθηκε και από τον επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της, Toto Wolff. Ο Αυστριακός μίλησε σχετικά στο Sky Sports…

«Δεν μπορείς να μην εξετάσεις τον Fernando. Είναι ένας οδηγός που σέβομαι πολύ. Συνδυάζει ταλέντο, ταχύτητα, εμπειρία, τα έχει όλα. Όμως έχει και συμβόλαιο με τη McLaren-Honda άρα πρέπει να εξετάσουμε όλες τις επιλογές μας», είπε μεταξύ άλλων ο Wolff.

Advertisement
Advertisement

Αν θέλετε να διαβάσουμε πέρα από τις λέξεις, προφανώς το σενάριο Alonso «πουλάει» και η Mercedes δεν έχει κανένα λόγο να αρνηθεί κατηγορηματικά το σενάριο και μειώσει το ενδιαφέρον του κοινού. Όμως υπάρχουν παράγοντες που πατούν φρένο σε μία τέτοια εξέλιξη.

Θα μοιραστούν ξανά το ίδιο μονοθέσιο Alonso και Hamilton; Το κοινό το θέλει αλλά...

Θα μοιραστούν ξανά το ίδιο μονοθέσιο Alonso και Hamilton; Το κοινό το θέλει αλλά…

 

Το συμβόλαιο του Ισπανού δεν είναι ένας από αυτούς, όπως μας έχει πολλάκις διδάξει η ιστορία, τα συμβόλαια είναι για να σπάνε. Όμως όσο κι αν έχουν βελτιωθεί οι σχέσεις του με τον teammate του το 2007, το να βάλεις πάλι στο ίδιο γκαράζ Hamilton-Alonso, μπορεί να αποδειχθεί βραδυφλεγής βόμβα.

Advertisement

Παράλληλα, μία τέτοια εξέλιξη δεν θα την έβλεπε με πολύ καλό μάτι ο Lewis ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ρόλο που είχε ο Alonso στο σκάνδαλο Spygate, που τότε εκτός από τη McLaren, είχε ζημιώσει σημαντικά και το προφίλ της Mercedes. Κι αυτό είναι κάτι που στο διοικητικό συμβούλιο της γερμανικής ομάδας, δεν το έχουν ξεχάσει…

Δείτε στο video που ακολουθεί, όσα είπε ο Toto Wolff…

Advertisement