Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό εσωτερικό της AMG GT

Ελλάδα 14:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το εντυπωσιακό εσωτερικό της AMG GT

ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό εσωτερικό της AMG GT

ΝΕΑ

Μπορεί η αντικαταστάτρια της SLS να πραγματοποιεί δοκιμές με βαρύ καμουφλάζ, όμως το εσωτερικό της αποκαλύπτεται πλήρως μέσω φωτογραφιών που έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes, με την ευκαιρία της διεθνούς εκθέσεως της Νέας Υόρκης. Στη διθέσια καμπίνα των επιβατών της AMG GT εντυπωσιάζει η μεγάλη κεντρική κονσόλα, στην οποία φιλοξενούνται οι διακόπτες για ρύθμιση λειτουργίας κινητήρα, κιβωτίου, αναρτήσεων κ.α.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η AMG δουλεύει εντατικά πάνω στη Mercedes GT, την οποία θα δούμε για πρώτη φορά από κοντά τον προσεχή Οκτώβριο στην έκθεση του Παρισιού. Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ως κινητήρας της AMG GT έχει επιλεγεί ο 4λιτρος V8, με τη μέγιστη ισχύ να «φλερτάρει» με τα 600 PS. Το γερμανικό supercar θα είναι ικανό να επιταχύνει αστραπιαία, αγγίζοντας τα 100 km/h από στάση σε λιγότερο από 4 sec.

«Η νέα Mercedes GT αποτυπώνει την πρόθεσή μας να τονώσουμε και άλλο το χαρακτήρα της AMG ως μία μάρκα sport αυτοκινήτων», τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της AMG, Tobias Moers. «Μετά την SLS AMG, η νέα GT είναι το δεύτερο supercar που εξελίσσεται πλήρως ανεξάρτητα από την Mercedes-AMG. Η εικόνα του εσωτερικού δείχνει ότι οι πελάτες θα απολαύσουν ένα πραγματικό GT sport car».

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή της Mercedes AMG GT θα αρχίσει πριν τα τέλη του έτους, πιθανότατα στο εργοστάσιο του Ζιντελφίγκεν, κοντά στη Στουτγάρδη.