Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Κάτι καυτό ετοιμάζει η Triumph με έμπνευση από τη Moto2

Ελλάδα 6:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάτι καυτό ετοιμάζει η Triumph με έμπνευση από τη Moto2

NEWSMOTO

Κάτι καυτό ετοιμάζει η Triumph με έμπνευση από τη Moto2

NEWSMOTO

Ένα πρωτότυπο μοντέλο πιάστηκε να δοκιμάζεται σε δημόσιους δρόμους από την Triumph που προκαλεί χαμόγελα.

Advertisement
Advertisement

Η εμπλοκή της Triumph με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP και συγκεκριμένα με την κατηγορία Moto2, έχει φέρει απτά αποτελέσματα στο εργοστάσιο. Τόσο το τεχνικό επίπεδο όσο και το επίπεδο των ηλεκτρονικών έχουν ανέβει σημαντικά στις μοτοσικλέτες του εργοστασίου και οι πελάτες απολαμβάνουν τεχνολογίες απευθείας από τις πίστες παγκοσμίου επιπέδου.

Πάνω σε αυτή την πορεία φαίνεται πως συνεχίζει να κινείται η Triumph εξελίσσοντας συνεχώς νέα σπορ μοντέλα. Ένα από αυτά «πιάστηκε» από τον φωτογραφικό φακό να δοκιμάζεται σε δημόσιο δρόμο σε πρωτότυπη μορφή. Πρόκειται για ένα naked μοντέλο που δανείζεται πολλά στοιχεία με την Street Triple RS έχοντας παράλληλα πολλά νέα στοιχεία.

photo credit: RideApart

Σε πρώτη φάση, ο προβολές εμπρός είναι μονός στρογγυλός και όχι διπλός όπως το υπάρχον μοντέλο. Το πλαίσιο είναι καινούριο αλουμινένιο δύο δοκών με ενισχύσεις σε σημεία που μέχρι τώρα δεν έχουμε συναντήσει, ενώ και οι τιμονόπλακες είναι καινούριες CNC.

Advertisement
Advertisement

Εντυπωσιακό είναι το ψαλίδι το οποίο προέρχεται από τις αγωνιστικές Moto2 και σίγουρα δεν θα μεταφερθεί στο μοντέλο παραγωγής. Το συγκεκριμένο ψαλίδι δοκιμάζει τη γεωμετρία της μοτοσικλέτας. Δεν αποκλείεται ωστόσο η Triumph να πειραματίζεται σε ένα νέο supersport μοντέλο με κινητήρα 765 κ.εκ. τρικύλινδρο και τεχνολογία Moto2.

Το επόμενο διάστημα θα δούμε τι είναι αυτό που ετοιμάζει η Triumph. Είναι ένα supersport με τεχνολογία Moto2 ή είναι ένα νέο Street Triple με μεγαλύτερο κινητήρα;