Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ο διάδοχος του Nissan Tiida

Ελλάδα 11:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο διάδοχος του Nissan Tiida

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ο διάδοχος του Nissan Tiida

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στις 10 Απριλίου σας ενημερώσαμε στο NewsAuto.gr για την ανακοίνωση της Nissan σχετικά με την παραγωγή ενός μικρομεσαίου hatchback από το 2014. Η γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας θα εμπλουτιστεί και με ένα sedan του C-segment, το Sylphy. Πρόκειται ουσιαστικά για τον αντικαταστάτη του Tiida, το οποίο δεν έτυχε και της καλύτερης υποδοχής από το ευρωπαϊκό κοινό.

Advertisement
Advertisement

Το Sylphy θα παράγεται στην Κίνα και θα λανσαριστεί στην τοπική αγορά στα μέσα του 2012. Τους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει σε αρκετές ακόμη χώρες, για να πλησιάσει τον αριθμό των 120 αγορών μέχρι το 2014. Θα το δούμε δηλαδή σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, ίσως και στην Ελλάδα.

Σχεδιαστικά είναι αρκετά πιο ελκυστικό και εκπέμπει περισσότερο δυναμισμό από το Tiida. Τόσο στα εμπρός όσο και στα πίσω φωτιστικά σώματα έχει γίνει χρήση τεχνολογίας LED, ενώ η ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό θα είναι αναβαθμισμένη. Η Nissan υπόσχεται πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και κορυφαίο για την κατηγορία του χώρο αποσκευών.

Στην Κίνα το Sylphy θα εξοπλίζεται με κινητήρα 1.8 και το τελευταίας γενιάς σύστημα μετάδοσης XTRONIC CVT για χαμηλή κατανάλωση. Είναι νωρίς πάντως για να εικάσουμε τη γκάμα των κινητήρων για την ευρωπαϊκή έκδοση του μικρομεσαίου sedan της Nissan.[nggallery id=52]

Advertisement
Advertisement