Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Θα έρθει στην Ελλάδα 1 από τις 50 στον κόσμο Ducati Diavel for Bentley

Ελλάδα 12:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα έρθει στην Ελλάδα 1 από τις 50 στον κόσμο Ducati Diavel for Bentley

NEWSMOTO

Θα έρθει στην Ελλάδα 1 από τις 50 στον κόσμο Ducati Diavel for Bentley

NEWSMOTO

Η παραγγελία έγινε πριν από λίγες ημέρες και μέχρι τέλος του έτους η σπάνια μοτοσικλέτα θα βρίσκεται στην Ελλάδα, οπότε και θα παραδοθεί στον τυχερό ιδιοκτήτη…


Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία χρόνια η Ducati δημιουργεί ιδιαίτερες εκδόσεις μοτοσικλετών με μοντέλα που βρίσκονται στην γκάμα της και τις διαθέτει σε περιορισμένο αριθμό. Συγκεκριμένα έχουμε δει την Ducati Diavel by AMG, την Diavel by Diesel (μάρκα ρούχων), ενώ τα τελευταία της δημιουργήματα ήταν η Diavel 1260 Lamborghini και η Steetfighter V4 Lamborghini.

Σειρά έχει μία ακόμα συλλεκτική έκδοση που θα φέρει την ονομασία Ducati Diavel for Bentley. Η συγκεκριμένη θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών που αγγίζει τις 550 μονάδες.

Ωστόσο, οι 50 από αυτές θα αφορούν μία ακόμα πιο special έκδοση που θα είναι αφιερωμένη στην Mulliner και απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε πελάτες της Bentley.

Τι χρώμα την παρήγγειλε;

Advertisement
Advertisement

Ο Έλληνας συλλέκτης έκανε την κίνηση να αποκτήσει μία από τις 50 που θα πουληθούν σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η παραγγελία δόθηκε και το εργοστάσιο έδωσε το τελικό ΟΚ για να την αποκτήσει ο συμπατριώτης μας που μένει μόνιμα στην Ελλάδα. Είναι επιχειρηματίας, και προχώρησε την αγορά μέσω της Kosmocar, που είναι αποκλειστικός εισαγωγέας της Ducati.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε ο ίδιος στην Μπολόνια της Ιταλίας, εκεί που βρίσκονται τα κεντρικά της Ducati για να διαμορφώσει τη μοτοσικλέτα που θα παραχθεί αποκλειστικά γι’ αυτόν. Αν και αρχικά είχε τη σκέψη να την αποκτήσει σε μωβ χρώμα, τελικά την παρήγγειλε σε μπλε σκούρο (διαθέσιμα ήταν σχεδόν 10 χρώματα), καθώς το πρώτο δεν ήταν διαθέσιμο.

Ποιος μπορεί να την αγοράσει;

Αξίζει να αναφέρουμε πως για να μπορέσει κάποιος να αποκτήσει την Ducati Diavel for Bentley πρέπει να είναι ήδη πελάτης και μάλιστα όχι απλών μοντέλων της μάρκας. Επιπλέον, θα πρέπει να έχει στην κατοχή του και αυτοκίνητο της Bentley.

Advertisement

Πρόκειται για δύο παραμέτρους που κάλυπτε ο Έλληνας αγοραστής ο οποίος θα παραλάβει το νέο του απόκτημα προς τα τέλη του έτους.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης, όμως φημολογείται πως θα πλησιάζει τα 90.000 ευρώ.

Advertisement