Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες: BMW Concept X7 iPerformance

Ελλάδα 14:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες εικόνες: BMW Concept X7 iPerformance

ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες: BMW Concept X7 iPerformance

ΝΕΑ

Η BMW παρουσιάζει στην έκθεση της Φρανκφούρτης το πρωτότυπο X7 iPerformance. Ένα μοντέλο που αποτελεί προάγγελο για το επερχόμενο μεγάλο SUV της εταιρείας, αλλά και για τις τεχνολογίες που μας ετοιμάζει.

Advertisement
Advertisement

Η ονομασία iPerformance του πρωτοτύπου υποδηλώνει την ύπαρξη της τεχνολογίας eDrive της BMW η οποία, σε συνάρτηση με ένα βενζινοκινητήρα BMW TwinPower Turbo, δημιουργεί ένα plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο.

Το πρωτότυπο αυτοκίνητο θεωρείται προάγγελος του μελλοντικού μοντέλου παραγωγής που πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του το 2018. Η BMW X7 καλείται να παίξει ένα ρόλο – κλειδί σ’ αυτόν τον τομέα, όπως μας εξηγεί ο Ian Robertson, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG και υπεύθυνος Πωλήσεων και Mάρκας ΒMW: «Από την εποχή που η BMW δημιούργησε την κατηγορία του Sports Activity Vehicle με την πρώτη X5 το 1999, κάθε επόμενο μοντέλο X άνοιγε νέους δρόμους. Η BMW X7 συνεχίζει την ίδια παράδοση: το νέο κορυφαίο μοντέλο της οικογένειας X επεκτείνει τις προτάσεις της BMW στην κατηγορία πολυτελών αυτοκινήτων και επαναπροσδιορίζει την ίδια την έννοια της πολυτέλειας για τη μάρκα BMW και πέρα από αυτή. Επίσης, ενσωματώνει τα πιο σημαντικά στοιχεία της εταιρικής μας στρατηγικής NUMBER ONE > NEXT, που αποσκοπεί στην ανάπτυξη της παρουσίας μας στην κατηγορία της πολυτελείας. Επιπλέον, η BMW Concept X7 δείχνει ότι είναι απολύτως δυνατό να συνδυάζεις ένα μεγάλο SAV με ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο».

Advertisement
Advertisement

BMW-X7_iPerformance_Concept-2017-1600-06

Aπό τις πρώτες εικόνες βλέπουμε ότι το concept έχει επιβλητική σχεδίαση και μεγάλες διαστάσεις. Ξεχωρίζει η μεγάλη μάσκα, τα μακρόστενα LED φωτιστικά σώματα, αλλά και οι κάθετοι αεραγωγοί στον προφυλακτήρα. Ανάλογή είναι και η εικόνα του πίσω τμήματος, όπου μια λωρίδα με LED διατρέχει το πορτ μπαγκάζ και ο προφυλακτήρας φέρει τα ίδια κάθετα χωρίσματα. Στο εσωτερικό τα πάντα είναι ψηφιακά, όπως ο πίνακας οργάνων, έχει τοποθετηθεί ένα νέο εντυπωσιακό ελλειπτικό τιμόνι, ενώ το παρόν δίνουν όλες σχεδόν οι τεχνολογίες που έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα ο χώρος της αυτοκίνησης.

Advertisement

 

Advertisement