Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mobility 2022: Τα πάντα για την ηλεκτροκίνηση στο Golden Hall!

Ελλάδα 13:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mobility 2022: Τα πάντα για την ηλεκτροκίνηση στο Golden Hall!

ΝΕΑ

Mobility 2022: Τα πάντα για την ηλεκτροκίνηση στο Golden Hall!

ΝΕΑ

Η «Mobility 2022», στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, θα είναι για τις επόμενες ημέρες η ¨καρδιά¨ της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα!

Advertisement
Advertisement

‘Eως τις 25 Σεπτεμβρίου στον ανοιχτό προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, οι φίλοι του αυτοκινήτου αλλά και της πράσινης μετακίνησης θα μπορούν να δουν για δεύτερη συνεχή χρονιά από κοντά όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση.

Εκτός από αυτό, όμως, θα έχουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών που την αφορούν, να διαμορφώσουν μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη αλλά και να περάσουν ευχάριστα.

Advertisement
Advertisement

Το «παρών» θα δώσουν αμιγώς ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα, ηλεκτρικά ποδήλατα (e-bikes) και scooters, πατίνια, αλλά και οι πιο σύγχρονοι φορτιστές, μαζί με τις προτάσεις των πιο σημαντικών παρόχων ενέργειας.

Μερικές από τις εταιρείες που θα παρουσιάσουν τα νέας τεχνολογίας μοντέλα τους είναι η Porsche, η Hyundai, η Kia, η Citroen, η Opel, η CUPRA, η Mercedes-Benz, η Nissan, η Τζώρτζης Α.Ε. (επίσημος αντιπρόσωπος Jaguar Land Rover). Επιπλέον, θα είναι η Volvo (με παρόντες τους επίσημους διανομείς Βελμάρ και Σφακιανάκης ΑΕΒΕ) και η Βελμάρ, επίσημος διανομέας Fiat και Jeep. Δεν θα λείπουν, επίσης, η ΔΕΗ Blue και η Anytime, η εταιρεία χρονομίσθωσης Flexcar, η Biro, με μοντέλα micromobility και η Startup ευέλικτου leasing Instacar.

Advertisement

Καθ’ όλη τη διάρκεια της «Mobility 2022» οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουν τις νέες τεχνολογίες που μπήκαν στην καθημερινότητά μας μέσα από τα προϊόντα που τις ενσαρκώνουν στην πιο εξελιγμένη εκδοχή τους.

Advertisement

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί μια εκτεταμένη ψηφιακή παρουσίαση του event, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone να περιηγηθεί σε πραγματικό χρόνο (real time) στα περίπτερα των εκθετών. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα test-drive των αυτοκινήτων που θα παρουσιαστούν, με έναρξη και τερματισμό τον χώρο στάθμευσης του Golden Hall.

Η είσοδος για το αυτοκινητικό event «Mobility 2022» είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας της είναι:

  • Καθημερινές: 17.00-21.00
  • Σάββατο: 11.00-20.00
  • Κυριακή: 11.00-19.00

MOBILITY 2022: ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

ANYTIME ΒΕΛΜΑΡ FIAT 500 BEV ΒΕΛΜΑΡ JEEP WRANGLER PHEV BIRO BIG LIMITED
CITROEN AMI CUPRA BORN ΔΕΗ BLUE FLEXCAR
HONDA E ADVANCE HYUNDAI IONIQ 5 HYUNDAI SANTA FE PHEV INSTACAR
KIA EV6 KIA NIRO BEV KIA SPORTAGE PHEV LAND ROVER DEFENDER
MERCEDES EQB 250 MERCEDES-AMG EQE 43 4MATIC NISSAN ARIYA NISSAN X-TRAIL
Nissan_Ariya_01
OPEL ROCKS-E PORSCHE TAYCAN SEAT MO E-SCOOTER VOLVO C40