Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Mobility 2022: Anytime

Ελλάδα 4:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mobility 2022: Anytime

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Mobility 2022: Anytime

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η Anytime της Interamerican είναι η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα. Την εμπιστεύεται ένας στους δύο Έλληνες καταναλωτές που επιλέγουν online ασφάλιση, με ποσοστό ικανοποίησης πελατών 96%.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που εδώ και 15 χρόνια παραμένει σταθερά η πρώτη επιλογή στην online ασφάλιση.

Δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο με περισσότερα από 550.000 ασφαλισμένα οχήματα και κατοικίες. Το 2020, μια χρονιά που η πανδημία δοκίμασε την κοινωνία και την οικονομία, η Anytime κατέβαλε περισσότερα από 23 εκατομμύρια ευρώ σε αποζημιώσεις, με τον δείκτη φερεγγυότητας της Interamerican Ζημιών να φτάνει το 249%.

Η αξιοπιστία της Anytime δεν είναι όμως ο μόνος λόγος που την εμπιστεύονται χιλιάδες άνθρωποι. Mε απλές και γρήγορες διαδικασίες ασφάλισης και αποζημίωσης, ξεκάθαρους όρους, μοναδικές στο είδος τους καλύψεις, κορυφαίες υπηρεσίες άμεσης βοήθειας και 24ωρη εξυπηρέτηση, η Anytime προσφέρει την ευελιξία, τη σιγουριά και την οικονομία που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας.

Advertisement
Advertisement

Σε στρατηγική συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες, έχει δημιουργήσει και παρέχει προνομιακή πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που προσφέρει πραγματική αξία, όπως service αυτοκινήτου με έκπτωση στα ανταλλακτικά σε περισσότερα από 200 συνεργεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιτόπου αντικατάσταση μπαταρίας ή ελαστικών στον δρόμο, έκπτωση σε χώρους στάθμευσης, ΚΤΕΟ και ταξί, αγορά αξιόπιστου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, πρόβλεψη καιρικών συνθηκών σε πραγματικό χρόνο για ολόκληρο το οδικό δίκτυο της χώρας και υπηρεσίες για τη φροντίδα και τη συντήρηση του σπιτιού μας.

Η Anytime είναι μέρος ενός καλύτερου αύριο για κάθε άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Στηρίζει την ηλεκτροκίνηση, τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης και τη μικροκινητικότητα, ασφαλίζοντας ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ποδήλατα και πατίνια. Πρόσφατα, ασφάλισε το πρώτο drone που πέταξε δοκιμαστικά στα Τρίκαλα μεταφέροντας φάρμακα, ενώ το 2015 είχε ασφαλίσει το πρώτο λεωφορείο χωρίς οδηγό. Προσφέρει το Smart Drive, το πρώτο ασφαλιστικό πρόγραμμα που επιβραβεύει την ασφαλή οδήγηση και το Short Drive, το πρώτο πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για εκείνους που οδηγούν λιγότερο, εξασφαλίζοντας δικαιότερα ασφάλιστρα και πραγματικά εξατομικευμένες λύσεις.

Advertisement

Όραμα της Anytime είναι ένας κόσμος όπου οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία και χαρά την καθημερινότητά τους. Με δρόμους χωρίς ατυχήματα, επιβράβευση της ασφαλούς οδήγησης κι ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που εξασφαλίζουν καλύτερη και πιο άνετη ζωή και μετακίνηση, κάθε στιγμή. Ανακαλύψτε τι μπορεί να σας προσφέρει η Anytime στο www.anytime.gr.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πώς μπορεί μια ασφάλεια αυτοκινήτου να είναι φιλική προς το περιβάλλον;
Χατζηδάκης: Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι μόδα, είναι ευρωπαϊκή πολιτική!
Ασφάλιση επαγγελματικού οχήματος με τις καλύτερες παροχές