Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Mobility 2022: Land Rover Defender 110 P400e AWD

Ελλάδα 2:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mobility 2022: Land Rover Defender 110 P400e AWD

Mobility

Mobility 2022: Land Rover Defender 110 P400e AWD

Mobility

Το μοντέλο-σύμβολο της αυτοκίνησης επιστρατεύει τον ισχυρό χαρακτήρα και τις τεχνολογίες αιχμής παραμένοντας πιστό στην παράδοση της Land Rover.

Advertisement
Advertisement

Το Land Rover Defender είναι το αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί στα πέρατα της Γης με μοναδική ευκολία, ξεπερνώντας με χαρακτηριστική ικανότητα κάθε εμπόδιο στο διάβα του. Το νέο Defender είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως το αυτοκίνητο-σύμβολο κύρους που συνεχίζει τη μεγάλη ιστορία του κλασικού μοντέλου, εξελιγμένο όμως στο έπακρον με εκείνα τα στοιχεία που αποζητά σήμερα ο σύγχρονος απαιτητικός καταναλωτής.

Αποτελεί ένα από τα πιο επιβλητικά τετρακίνητα οχήματα της αγοράς, με δυναμικές γραμμές και λεπτομέρειες γεμάτες στυλ αλλά και ρετρό αναφορές. Εσωτερικά, η εταιρεία προσδίδει μια νέα κατεύθυνση στο εμβληματικό όχημα ελεύθερου χρόνου, εστιάζοντας τόσο στην απόλυτη άνεση όσο και στην πολυτέλεια. Το μεγάλο και πολυτελές SUV  διαθέτει μόνιμη ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση Intelligent AWD με πληθώρα προγραμμάτων λειτουργίας για βέλτιστη πρόσφυση και αδιάλειπτη κίνηση σε κάθε είδους επιφάνεια και όλες τις συνθήκες πρόσφυσης.

Advertisement
Advertisement

Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, ενώ οι εκτός δρόμου ικανότητες αναβαθμίζονται περαιτέρω από συστήματα για την εύκολη εκκίνηση ή κατάβαση σε σημεία με έντονες κλίσεις εδάφους. Αιχμή του δόρατος σε τεχνολογικό επίπεδο αποτελεί η έκδοση P400e με το προηγμένο plug-in υβριδικό σύστημα το οποίο συνδυάζει υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 300 PS με έναν ηλεκτροκινητήρα 104 PS.

Η συνδυαστική ισχύς του συστήματος φθάνει τους 404 PS και τα 640 Nm ροπής προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις (0-100 km/h: 5,6’’), χαμηλή κατανάλωση μόλις 2,5 lt/100 km, αλλά και δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης για έως και 51 km. Η πλήρης φόρτιση της μπαταρίας ιόντων-λιθίου χωρητικότητας 19,2 kWh σε φορτιστή AC 7,4 kW διαρκεί μόλις 2,3 ώρες ενώ σε ταχυφορτιστή DC 50 kW η πλήρωση 0-80% ολοκληρώνεται σε μόλις 30 λεπτά.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ: Plug-in Υβριδικό
ΑΠΟΔΟΣΗ: 404PS-640Nm
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: Από 2,5 lt/100 km
CO 2 : 57 g/km
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ: Έως 51 km
0-100 km/h: 5,6’’

Land Rover Defender

Advertisement

Στη Mobility υπάρχει δυνατότητα test drive των Land Rover Range Rover Evoque και Defender 3.0 400HP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Land Rover Defender: Εξάτροχο και… αγροτικό
Η Land Rover αλλάζει την φιλοσοφία του Discovery
Το Land Rover Defender είναι και plug-in υβριδικό

Advertisement