Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Mobility 2022: Biro

Ελλάδα 19:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mobility 2022: Biro

Mobility

Mobility 2022: Biro

Mobility

Η ανάγκη μετάβασης σε μια βιώσιμη και έξυπνη κινητικότητα με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα εκφράζεται με την έλευση στην ελληνική αγορά του Birò, του μικρότερου 100% ηλεκτρικού τετράτροχου οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Η επόμενη μέρα της βιώσιμης κινητικότητας χρειάζεται έξυπνες και χρηστικές λύσεις και το ηλεκτρικό Birò είναι μία από αυτές.

Το πρωτοποριακό Birò που κατασκευάζεται στην Ιταλία διατίθεται και με re-move μπαταρία, εξασφαλίζοντας στον χρήστη κίνηση χωρίς περιορισμούς, φιλοδοξώντας να αποτελέσει την εναλλακτική λύση στις σύγχρονες αστικές μετακινήσεις και τη μικροκινητικότητα. Με στιλάτο σχεδιασμό και με πλήθος επιλογών εξατομίκευσης, το Birò ταιριάζει γάντι σε κάθε πόλη, μικρή ή μεγάλη, στους στενούς δρόμους των ιστορικών κέντρων, στα σοκάκια των ελληνικών νησιών.

Advertisement
Advertisement

Με μήκος μόλις 174 cm, πλάτος 103 cm και ύψος 156,5 cm, ο οδηγός ενός Birò απολαμβάνει ευελιξία κίνησης και απόλυτη ελευθερία στάθμευσης, αφού χωρά και στις πιο μικρές θέσεις. Η μετακίνηση με ένα Birò συνεπάγεται και υψηλά επίπεδα ασφάλειας, αφού διαθέτει ένα ιδιαίτερα ισχυρό μη παραμορφώσιμο πλαίσιο από σωληνοειδή χάλυβα, 4 δισκόφρενα και ζώνες ασφαλείας 3 σημείων για οδηγό και συνοδηγό. Το Birò εξασφαλίζει στον χρήστη του ασυναγώνιστη οικονομία, αφού μπορεί να διανύσει 100 χλμ. με μόλις 1 ευρώ, ενώ δεν απαιτεί δαπανηρές συντηρήσεις και κόστη ασφάλισης.

Το μοντέλο διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Birò και Birò Big και σε 4 διαφορετικά πακέτα Winter Pack, Bolt Pack, O2 Pack, Box Pack. Όλα τα μοντέλα εξοπλίζονται με 2 ηλεκτροκινητήρες χωρίς ψήκτρες 48V και ανάλογα με τον τύπο της μπαταρίας έχουν μέγιστη ισχύ από 3,3kw-3,8kw ενώ αναπτύσσουν ταχύτητα από 45 χλμ. έως 60 χλμ. Το Birò με μία φόρτιση μπορεί να επιτύχει αυτονομία έως 100 χλμ.

Η μάρκα στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την Birò Hellas, ενώ το πρώτο Birò Store λειτουργεί στην Αθήνα, Τσακάλωφ, 22 Κολωνάκι.

Advertisement

Μπορείτε να κάνετε test drive στο μοντέλο Estrima στο χώρο της Biro στην Mobility 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Williams Advanced Engineering: Νέα πλατφόρμα για ηλεκτρικά
Ταξιδεύοντας με την Ford Mustang Mach-E (+video)
Οριστικό: Ιδού πού θα κατασκευαστεί το εργοστάσιο αυτοκινήτων στην Ελλάδα…

Advertisement