Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Mobility 2022: Kia Niro EV

Ελλάδα 7:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mobility 2022: Kia Niro EV

Mobility

Mobility 2022: Kia Niro EV

Mobility

Η πλήρως εξηλεκτρισμένη νέα γενιά του Niro κλέβει τις εντυπώσεις με το πληθωρικό τεχνολογικό της υπόβαθρο και το ελκυστικό της στυλ.

Advertisement
Advertisement

Το Kia Niro εξελίσσεται, με τη νέα γενιά να προσθέτει το γοητευτικό στυλ και την προηγμένη τεχνολογία στα ήδη γνωστά δυνατά στοιχεία της ευρυχωρίας και της πρακτικότητας. Ακολουθώντας τη σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία της KIA το νέο Niro έχει ως χαρακτηριστικό αισθητικό στοιχείο το Aero C-Pillar στην πίσω κολώνα, το οποίο διαμορφώνει κατάλληλα την ροή του αέρα για βέλτιστη αεροδυναμική απόδοση, προσφέροντας ταυτόχρονα και μια όμορφη χρωματική αντίθεση.

Η καμπίνα του Niro έχει έναν high-tech αέρα που τονίζεται από το ενιαίο πάνελ με τις δύο οθόνες υψηλής ευκρίνειας, το μεγάλο head-up display των 10’’, όπως και τη ζώνη multimode με διακόπτες αφής που εναλλάσσονται για τον έλεγχο της λειτουργίας του συστήματος κλιματισμού και του ηχοσυστήματος.

Advertisement
Advertisement

Το μεγάλο μεταξόνιο των 2.720 mm προσφέρει εξαιρετική ευρυχωρία, η οποία πλαισιώνεται και από το μεγάλο πορτμπαγκάζ, που στην ηλεκτρική έκδοση φθάνει τα 475 lt με επιπλέον 20 lt διαθέσιμου χώρου στο εμπρός μέρος, κάτω από το καπό, για την αποθήκευση του καλωδίου φόρτισης.

Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση Niro EV διαθέτει ηλεκτροκινητήρα συνολικής απόδοσης 204 PS και 255 Nm, οποίος μεταφέρει την κίνηση στους εμπρός τροχούς και χαρίζει ένα εξαιρετικό πακέτο επιδόσεων, όπως 0-100 km/h σε 7,8’’. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 64,8 kWh προσφέρει αυτονομία 460 km ενώ σε ταχυφορτιστή DC είναι δυνατή η φόρτισή της από 10-80% σε 43 λεπτά. Η πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα του νέου Niro συμπληρώνεται από την υβριδική (HEV) έκδοση με 141 PS, και την plug-in υβριδική (PHEV) με 183 PS.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ: ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 204 PS-255 Nm
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: Από 16,2 kWh/100 km
CO2: 0 g/km
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ: Έως 460 km
0-100 km/h: Από 7,8’’

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
KIA EV9: Τελευταίες δοκιμές (+video)
Η εξωτερική αισθητική του νέου Kia Niro Plug-in Hybrid (+video)
KIA EV6: Οι δυνατότητες του infotainment (+video)

Advertisement