Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Mobility 2022: FlexCar

Ελλάδα 14:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mobility 2022: FlexCar

Mobility

Mobility 2022: FlexCar

Mobility

Η FlexCar είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη μίσθωση οχημάτων με τη φιλοσοφία του Car-as-a-Service, προσφέροντας λύσεις ευέλικτου leasing.

Advertisement
Advertisement

Με το μοντέλο της FlexCar, ιδιώτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν το αυτοκίνητο, το scooter ή το επαγγελματικό βαν που ταιριάζει στις ανάγκες τους, απλά, εύκολα και χωρίς γραφειοκρατία, συνδυάζοντας τα οφέλη και τις πλήρεις καλύψεις του παραδοσιακού leasing με την απόλυτη ευελιξία.

Πληρώνοντας μόνο μια μηνιαία συνδρομή, απολαμβάνετε τη χρήση του οχήματός σας και η FlexCar φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα! Ειδικότερα, το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα καλύπτει πλήρη μεικτή ασφάλεια, τα τέλη κυκλοφορίας, το service, την αλλαγή ελαστικών και όλα τα κόστη προγραμματισμένης συντήρησης του οχήματος. Εσείς, απλώς, φροντίζετε για τη βενζίνη! Το βασικότερο πλεονέκτημα είναι ότι με το ανοιχτό συμβόλαιο χρήσης, η FlexCar βάζει τέλος στις μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Εσείς κρατάτε το όχημα πραγματικά για όσο το χρειάζεστε, ενώ έχετε μάλιστα τη δυνατότητα επιστροφής του αυτοκινήτου όταν το επιθυμείτε και την ευχέρεια αγοράς ή εναλλαγής με καινούριο κάθε 2 χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Αντίθετα, με τα περισσότερα προγράμματα μακροχρόνιας μίσθωσης, στη FlexCar η απόκτηση καινούριου αυτοκινήτου γίνεται χωρίς προκαταβολή. Απαιτείται μόνο ένα ελάχιστο αρχικό έξοδο έναρξης συνεργασίας -το FlexDeposit -, το οποίο υπολογίζεται ως έκπτωση στη μελλοντική αγορά του οχήματος ή σας επιστρέφεται εφόσον συμπληρωθούν 36 μήνες συνδρομής.

Όσον αφορά τις επιλογές σας, ο στόλος της FlexCar περιλαμβάνει προσεκτικά επιλεγμένα οχήματα – εντελώς καινούρια ή σε εξαιρετική κατάσταση, με ελάχιστα χιλιόμετρα και άμεση παράδοση. Με γνώμονα τη βιώσιμη κινητικότητα και τις «πράσινες» τεχνολογίες, στη FlexCar θα βρείτε μια ευρεία γκάμα κινητήρων νέας γενιάς χαμηλής κατανάλωσης, συστημάτων κίνησης και εκδόσεων, όπως, επίσης, πλήθος υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων για κάθε προτίμηση.

Στη FlexCar οι ανάγκες σας είναι πάντα στο επίκεντρο και το άρτια στελεχωμένο δυναμικό της εταιρείας βρίσκεται πάντα δίπλα σας, ώστε να δώσει λύσεις σε κάθε αίτημα. Εσείς απλώς απολαμβάνετε μια ξέγνοιαστη εμπειρία χρήσης και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, που ανατρέπει ό,τι γνωρίζατε για το leasing αυτοκινήτων!

Advertisement

Στο περίπτερο της FlexCar στη Mobility θα βρείτε τα Lexus UX-300e E/A 150 kWl 204hp (Business) 2022 (WHITE) και Ford Mustang GT MACH‐E RWD 98KWH 500hp (GREY). Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα test drive των μοντέλων Fiat 500 (La Prima Hatchback), Opel Astra GS Line (PHEV) και Mitsubishi Eclipse Cross (CVT INTENSE 4WD).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mobility 2022: Εγκαίνια την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου!
Μεγάλη εξαγορά για κέντρο mobility στην Ελλάδα
Η Mototrend συμμετέχει στην Urban Mobility 2022