Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Mobility 2022: Instacar

Ελλάδα 9:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mobility 2022: Instacar

Mobility

Mobility 2022: Instacar

Mobility

To instacar αποτελεί την πρώτη πλήρως ψηφιακή υπηρεσία μηνιαίας συνδρομής οχημάτων στην Ελλάδα από το 2019.

Advertisement
Advertisement

Επιλέξτε και απολαύστε το όχημα που θέλετε, για όσο το θέλετε.

To instacar δεν είναι leasing, ούτε rent a car. Είναι η υπηρεσία που καλύπτει το κενό ανάμεσα στο δεσμευτικό παραδοσιακό leasing και το κοστοβόρο για μακροχρόνια χρήση rent a car. Πιο συγκεκριμένα, είναι μια νέα συνδρομητική υπηρεσία για την απόκτηση αυτοκινήτου, escooter, ebike και επαγγελματικών οχημάτων μόνο με μηνιαία συνδρομή, χωρίς υπέρογκες προκαταβολές και κρυφές δεσμεύσεις. Αποτελεί την πλέον ευέλικτη επιλογή για το leasing καινούριων ή μεταχειρισμένων οχημάτων από επίσημες αντιπροσωπείες για όσο χρονικό διάστημα επιλέξει ο instadriver, παρέχοντας τη δυνατότητα αποδέσμευσης ανά πάσα χρονική στιγμή (ή ακόμα και εξαγοράς του) χωρίς κλειστά συμβόλαια και κυρώσεις.

Advertisement
Advertisement

Ο instadriver καταβάλλοντας μόνο τη μηνιαία του συνδρομή απαλλάσσεται από τα έξοδα συντήρησης του οχήματος, αλλαγής ελαστικών, καταβολής τελών κυκλοφορίας, ενώ συγχρόνως παρέχεται κάλυψη μεικτής ασφάλειας του οχήματος. Η διαδικασία για την απόκτηση οχήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί 100% online μέσα από 4 απλά βήματα.

Μπαίνοντας στο https://www.instacar.gr/leasing/metaxeirismena μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, το μόνο που απομένει είναι να ανεβάσετε στο site τα απαραίτητα δικαιολογητικά και η εταιρεία πραγματοποιεί έναν τυπικό εσωτερικό οικονομικό έλεγχο, χωρίς την εμπλοκή τραπεζών. Από τη στιγμή που εγκριθεί το αίτημά σας καταβάλλετε το instastart και παραλαμβάνετε το instacar σας ή κάποιο προσωρινό όχημα προ-παράδοσης σε χρονικό διάστημα 2 με 10 ημερών.

Ο στόλος του instacar διαθέτει περισσότερα από 1.200 οχήματα σε όλη την Ελλάδα που στόχο έχουν να διευκολύνουν τις καθημερινές μετακινήσεις των instadrivers. Το instacar, όμως, δεν επαναπαύεται μόνο στη μηνιαία συνδρομή οχημάτων. Το πλάνο του είναι η επέκταση και σε άλλους τομείς της αυτοκίνησης, μοτοκίνησης, αλλά και της μικροκινητικότητας.

Advertisement

Στο χώρο της Instacar στην Έκθεση Mobility 2022 μπορείτε να κάνετε test drive στο: Citroen Ami.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το leasing ήταν παλιά… τώρα υπάρχει η instacar!
Leasing παλιά… τώρα instacar!
Leasing αυτοκινήτου με ένα ΚΛΙΚ

Advertisement