Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Mobility 2022: ΔΕΗ blue

Ελλάδα 12:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mobility 2022: ΔΕΗ blue

Mobility

Mobility 2022: ΔΕΗ blue

Mobility

H ΔΕΗ blue είναι ένας ολόκληρος κόσμος νέων υπηρεσιών, σχεδιασμένων γύρω από τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Advertisement
Advertisement

Βασίζονται στην πράσινη ενέργεια και μας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης.

Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτροκίνησης σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς σε όλη την Ελλάδα, με πάνω από 700 σημεία φόρτισης, η ΔΕΗ blue αποτελεί τον πάροχο ηλεκτροκίνησης με το πιο εκτεταμένο δίκτυο δημοσίως προσβάσιμων φορτιστών πανελλαδικά με στόχο να φτάσει τους 10.000 φορτιστές μέσα στα επόμενα 5 χρόνια.

Με τη ΔΕΗ blue, η ηλεκτροκίνηση γίνεται ακόμα πιο φιλική προς το περιβάλλον, καθώς το ρεύμα στους φορτιστές της προέρχεται αποκλειστικά από ΑΠΕ, μέσω του πράσινου πιστοποιητικού της ΔΕΗ (GreenPass). Παράλληλα, η ΔΕΗ blue καλύπτει και τις ανάγκες οικιακής φόρτισης των πελατών, προσφέροντας ποικιλία φορτιστών, συμπεριλαμβανόμενης της εγγυημένης εγκατάστασής τους αλλά και παράλληλων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Advertisement
Advertisement

Γνωρίστε τον κόσμο της ΔΕΗ blue μέσα από την αναβαθμισμένη εφαρμογή για smartphones. Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα εγγραφής ως Μέλη, ώστε να επωφελούνται από μειωμένες τιμές φόρτισης σε όλους τους τύπους φορτιστών του δικτύου ΔΕΗ blue αλλά και να απολαμβάνουν νέες προσωποποιημένες υπηρεσίες για να γίνει το ταξίδι με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ακόμα πιο εύκολο. Τα Μέλη της νέας εφαρμογής ΔΕΗ blue συνεχίζουν να φορτίζουν με τις ήδη μειωμένες τιμές στους AC φορτιστές του δικτύου ΔΕΗ blue και κερδίζουν ακόμα πιο φθηνές τιμές φόρτισης στους DC&HPDC φορτιστές του δικτύου ΔΕΗ blue. Επιπλέον, μπορούν να φορτίζουν πληρώνοντας εύκολα με το υπόλοιπο του wallet που έχουν στην εφαρμογή, να οργανώνουν τα ταξίδια τους προγραμματίζοντας στάσεις και χρόνο φόρτισης, να έχουν ενημέρωση για την κατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου τους αλλά και να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την κίνηση ώστε να διαχειρίζονται τις μετακινήσεις και να εξοικονομούν μπαταρία στο όχημά τους. Φυσικά οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή ως Επισκέπτες, διατηρώντας όλες τις δυνατότητες που είχαν μέχρι τώρα.

Η νέα εφαρμογή ΔΕΗ blue είναι διαθέσιμη δωρεάν για ενημέρωση ή εγκατάσταση στις σελίδες των GooglePlay και AppStore για συσκευές Android και iOS.  Ανακαλύψτε την ΔΕΗ blue στο: www.deiblue.gr

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε πως μπορείτε να κερδίσετε ένα Citroen Ami!
Με το δίκτυο ΔΕΗ blue φορτίζεις παντού!
ΔΕΗ Blue: Εγκαθιστά το μεγαλύτερο hub σημείων φόρτισης στην Ελλάδα