Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes C-Class Nightfall Edition

Ελλάδα 16:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes C-Class Nightfall Edition

ΝΕΑ

Mercedes C-Class Nightfall Edition

ΝΕΑ

Λίγο πριν την έναρξη των πωλήσεων της ανανεωμένης γενιάς Mercedes C-Class, η γερμανική φίρμα λανσάρει στην βρετανική αγορά την έκδοση Nightfall Edition, η οποία βασίζεται στο πάτωμα της προηγούμενης σειράς, ενώ διατίθεται σε σεντάν, στέισον, κουπέ και κάμπριο αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Βασικό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης έκδοσης είναι οι αισθητικές διαφοροποιήσεις, όπως οι ματ επεξεργασίας μαύρες ζάντες 18 ή 19 ιντσών, τα μαύρα καλύμματα καθρεπτών, η νέα χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει αυστηρά τρεις αποχρώσεις, η carbon πίσω αεροτομή (στις κουπέ και κάμπριο εκδόσεις). Φυσικά, δεν λείπει και η σπορ ρύθμιση της ανάρτηση. Ανεξαρτήτως αμαξώματος, η C-Class Nightfall Edition διαθέτει στο εσωτερικό της εξοπλιστικό πακέτο της AMG, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ξύλινες επενδύσεις σε ταμπλό και flat-bottom τιμόνι.

DdZxSwUXkAA8TPS-chariatis-530

Οι εξοπλιστικές εκδόσεις ξεκινούν από την βασική, με τιμή 37.000 ευρώ, η πιο πλούσια Premium, με επιπλέον την πανοραμική οροφή και το σύστημα keyless-go κοστίζει 40.000 ευρώ, ενώ η top of the range Premium Plus ξεκινά από τα 44.000 ευρώ και περιλαμβάνει ηχοσύστημα Burmester και COMAND Online.  H Nightfall Edition θα είναι διαθέσιμη με τους κινητήρες των 1,5 λίτρων και 184 ίππων (C200), καθώς και τους diesel  2,1 λίτρων με 194 και 204 ίππων (C220d, C250d).