Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini Countach: Ο Θεός είχε κέφια!

Ελλάδα 2:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini Countach: Ο Θεός είχε κέφια!

ΝΕΑ

Lamborghini Countach: Ο Θεός είχε κέφια!

ΝΕΑ

Με μόλις 10.464 χιλιόμετρα στο οδόμετρο, αυτή η σπάνια ιδιαίτερη και άκρως συλλεκτική Lamborghini Countach 5000 QV Rosso Siviglia του 1987, είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα και πιο ελκυστικά τετράτροχα που έχουμε δει ποτέ. Για να την ακτινογραφήσουμε από κοντά…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Εκτός από ένα στερεοφωνικό σύστημα Alpine CD, αυτό το αυτοκίνητο υιοθετεί στο ακέραιο τις αρχικές προδιαγραφές του, φορώντας ακόμη τα αρχικά του ελαστικά, ενώ εξακολουθεί να κινείται από τον αυθεντικό V12 των 5,2 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων.

Ο επόμενος ιδιοκτήτης του θα λάβει το βιβλίο εγγύησης / συντήρησης του αυτοκινήτου, τα εργοστασιακά εργαλεία, ένα ζευγάρι γάντια από δέρμα Lamborghini, μια μη χρησιμοποιημένη ρεζέρβα ελαστικού και αρκετά ακόμη.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει επανασχεδιαστεί με έντονα αεροδυναμικά στοιχεία, όπως οι διογκωμένες οπές εισαγωγής, το κάλυμμα του κινητήρα και την πίσω πτέρυγα που υιοθετήθηκε αυτούσια από το προκάτοχο μοντέλο.

Το χρώμα Rosso Siviglia (Sevilla Red) θεωρείται επίσης πρωτότυπο, παρόλο που η πίσω πτέρυγα ξαναβάφτηκε πρόσφατα λόγω ρωγμών στο φινίρισμα. Στο εσωτερικό, η δερμάτινη ταπετσαρία Senape (Mustard) αναφέρεται επίσης ότι είναι πρωτότυπη και φαίνεται πολύ καλά διατηρημένη κρίνοντας από αυτές τις εικόνες.

Όσον αφορά την απόδοση, ο 5,2 λίτρων V12 ήταν πολύ καλός για τα 420 PS, όταν η Countach ήταν καινούργια. Στις αρχές του 2017, το αυτοκίνητο απέκτησε συμπίεση 125-150 psi σε όλους τους κυλίνδρους, όπως επίσης και πολλές άλλες τεχνικές λεπτομέρειες προκειμένου να είναι ακόμη επίκαιρος μέσα στο παιχνίδι.

Advertisement

Προς το παρόν, η μεγαλύτερη προσφορά για τη συγκεκριμένη Lambo, έφθασε τα 155.000 δολάρια, μια τιμή που σίγουρα θα αυξάνεται διαρκώς τις επόμενες ημέρες.

Lambo-countach-tsiro-640Lambo-countach-inter-tsiro-640Lambo-countach-engine-tsiro-640

Advertisement