Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Supercar Blondie και έμπορος αυτοκινήτων!

Ελλάδα 12:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Supercar Blondie και έμπορος αυτοκινήτων!

ΝΕΑ

Η Supercar Blondie και έμπορος αυτοκινήτων!

ΝΕΑ

Η διάσημη Youtuber έχει δοκιμάσει και έχει μιλήσει για άπειρα αυτοκίνητα στην καριέρα της. Τώρα, φέρεται να το… γυρνάει και στις πωλήσεις.

Advertisement
Advertisement

Η Alex Hirschi, γνωστή και στο YouTube ως Supercar Blondie, ξεκινάει μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα που θα αφορά τη δημοπρασία αυτοκινήτων.

Η 38χρονη Αυστραλή έκλεισε συμφωνία με τη SBX Cars, μέσω της οποίας θα δημοπρατούνται πολύ σπάνια αυτοκίνητα. Οι δημοπρασίες έχουν ξεκινήσει από τις 2 Απριλίου και αναμένεται να διεξάγονται 15-20 τη βδομάδα. Η γκάμα θα είναι γεμάτη με supercars, κλασικά αυτοκίνητα, hypercars και πολυτελή γιοτ.

Το κανάλι Supercar Blondie έχει αυτή τη στιγμή 18,5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους λογαριασμούς και είναι ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια αυτοκινήτου στο YouTube.

Advertisement
Advertisement

Η SBX μέσω της οποίας η Hirschi θα δημοπρατεί τα αυτοκίνητα θα λειτουργεί μέσω του Λος Άντζελες και του Ντουμπάι, με μία μικρή ομάδα να λειτουργεί και στο Λονδίνο. Και αυτή βγαίνει εξαιρετικά κερδισμένη από τη συνεργασία, αν αναλογιστούμε ότι το κανάλι Supercar Blondie προσελκύει περίπου δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους τον μήνα.

Η SBX απέσπασε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια μέσω των αποστολών των αυτοκινήτων, πριν καν ξεκινήσουν οι δημοπρασίες. Συνεπώς, μιλάμε για μία επιχειρηματική κίνηση win-win και για τις δύο πλευρές.