Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι πρέπει να είναι η Urus ενός σωστού Σελέμπριτι (video)

Ελλάδα 1:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι πρέπει να είναι η Urus ενός σωστού Σελέμπριτι (video)

ΝΕΑ

Έτσι πρέπει να είναι η Urus ενός σωστού Σελέμπριτι (video)

ΝΕΑ

Η Lamborghini Urus είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πλέον εντυπωσιακά μοντέλα που μπορεί να δει κανείς παγκοσμίως….

Advertisement
Advertisement

Για τον 27χρονο ράπερ, Chief Keef, φαίνεται όμως πως η εργοστασιακή μορφή δεν του ήταν αρκετή…

Ο Urus του νεαρού ράπερ έφυγε από το εργοστάσιο Lamborghini βαμμένο μαύρο, αλλά η RDBLA έχει εφαρμόσει ένα κίτρινο αυτοκόλλητο που αφήνει επίτηδες κάποιες σκιές του εργοστασιακού χρώματος να φαίνονται. Δεν είναι όμως μόνο αυτό που κάνει την Urus του νεαρού τραγουδιστή να ξεχωρίζει.

Advertisement
Advertisement

Το αμάξωμα έχει «ανοίξει» σερ πλάτος χάρη σε ένα κιτ από το εξειδικευμένο στα aftermarket προϊόντα συνεργείο «1016 Industries». Στο κιτ αυτό, δεν περιλαμβάνονται μόνο τα μεγαλύτερα τόξα πάνω από τους τροχούς, μια και αλλαγμένοι είναι και οι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω.

Επιπλέον, η RDBLA εξοπλίζει το SUV της Lamborghini με κάλυμμα από ανθρακονήματα και μπροστινό διαχωριστικό από το ίδιο υλικό, καθώς και γυαλιστερή μαύρη οροφή, αφήνοντας εκεί το εργοστασιακό χρώμα να λάμψει.

Advertisement

Οι αλλαγές ολοκληρώθηκαν με νέες ζάντες και με τις δαγκάνες των φρένων να βάφονται κίτρινες. Αξίζει να προσέξει κανείς στο video που ακολουθεί, το σύστημα ελέγχου κατανάλωσης αλκοόλ που είναι εγκατεστημένο στο αυτοκίνητο, κάτι που σημαίνει πως ο 24χρονος έχει ιστορικό σε ότι έχει να κάνει με την οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ, μια και η εγκατάσταση του συστήματος είναι μέρος της «ποινής» που ορίζεται για κάποιον που συλλαμβάνεται να οδηγεί μεθυσμένος.

Advertisement

 

ΑΚΟΜΑ:
Τι αυτοκίνητο έχει ο Στέφανος Κασσελάκης;
Ποιο σπορ αυτοκίνητο διέλυσε ο Νότης Σφακιανάκης
Το ιδιαίτερο αυτοκίνητο που οδήγησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Δείτε το αυτοκίνητο που διάλεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο