Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε το αυτοκίνητο που διάλεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ελλάδα 4:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε το αυτοκίνητο που διάλεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

ΝΕΑ

Δείτε το αυτοκίνητο που διάλεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

ΝΕΑ

Ο δύο φορές MVP του NBA και μία των τελικών, Έλληνας σταρ, επέλεξε το αυτοκίνητο που θα τον συντροφεύει στις φετινές του διακοπές στην Ελλάδα…

Advertisement
Advertisement

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές του, και πριν τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ 2023 της Κίνας, όπου θα αντιμετωπίσει και την Team USA!

Και οι ανέμελες και άνετες διακοπές χρειάζονται και ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο. Ο Γιάννης λάτρης του αυτοκινήτου, άφησε την Porsche που είχε πέρσι και βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της SPANOS LUXURY CARS (στη Λεωφόρο Συγγρού), αντιπροσώπου Land Rover, Jaguar και παρέλαβε ένα πανέμορφο, Defender 110.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει τον 6κύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης  3,0 lt απόδοσης  400 PS, ο οποίος  συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της ZF, που  διαθέτει και τη δυνατότητα επιλογής «κοντών» σχέσεων.

Ο Γιάννης έγινε αντιληπτός από δεκάδες περαστικούς και επισκέπτες της έκθεσης, με τους οποίους συνομίλησε και δεν αρνήθηκε σε κανέναν τις ανάλογες selfies. Προσιτός, απλός και πολύ ευγενικός, όπως τον ξέρουμε δηλαδή!

 

Advertisement

O Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο πολυπράγμων παίκτης των Milwaukee Bucks, έδειξε και φέτος τα… δόντια του με την εξαιρετική του απόδοση στο NBA. Στην τακτική περίοδο 2022-2023, ο Γιάννης έχει συμμετάσχει σε 63 παιχνίδια, με μέσο χρόνο συμμετοχής 32.1 λεπτά ανά παιχνίδι.

Advertisement

Ο Γιάννης επιδεικνύει ένα εκπληκτικό ποσοστό στα σουτ εντός πεδιάς της τάξης του 55.3%, με 11.2 επιτυχημένα σουτ ανά παιχνίδι από 20.3 προσπάθειες. Η απόδοση του στα τρίποντα είναι 27.5%, με 0.7 επιτυχημένα τρίποντα ανά παιχνίδι από 2.7 προσπάθειες.

Στις βολές, έχει ένα ποσοστό επιτυχίας 64.5%, με 7.9 επιτυχημένες βολές ανά παιχνίδι από 12.3 προσπάθειες. Στον τομέα των ριμπάουντ, ο Γιάννης έχει μέσο όρο 11.8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, με 2.2 επιθετικά ριμπάουντ και 9.6 αμυντικά ριμπάουντ. Στην πάσα, έχει 5.7 ασίστ ανά παιχνίδι. Επιπλέον, μετράει 0.8 κλεψίματα και 0.8 τάπες ανά παιχνίδι.

Ένα από τα εντυπωσιακά highlights της φετινής σεζόν ήταν όταν ο Γιάννης συγκέντρωσε το 35ο triple-double της καριέρας του, με 28 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ, στη νίκη των Bucks με 140-128 επί των Wizards.

Advertisement

Ραντεβού λοιπόν στις Ελληνικές παραλίες με το Land Rover Defender και φυσικά σε λίγες εβδομάδες στο Μουντομπάσκετ (25/8 με 10/9), όπου ανυπομονούμε να τον δούμε με τα υπόλοιπα παιδιά με την γαλανόλευκη φανέλα!

 

ΑΚΟΜΑ:
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένα αγόρι από τα Σεπόλια στην κορυφή του NBA
Στην Ελλάδα η απόλυτη καυτή έκδοση του Defender
Premium υπηρεσίες με τη σφραγίδα Defender