Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati Scrambler νέες εκδόσεις στην Intermot

Ελλάδα 7:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati Scrambler νέες εκδόσεις στην Intermot

NEWSMOTO

Ducati Scrambler νέες εκδόσεις στην Intermot

NEWSMOTO

Τρεις νέες εκδόσεις ήρθαν να προστεθούν στην γκάμα του Ducati Scrambler με τα νέα μοντέλα να κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στη διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας Intermot, στην Κολωνία της Γερμανίας. Full Throttle, Café Racer και Desert Sled ονομάζονται οι τρεις νέες εκδόσεις με την καθεμιά να αντλεί την έμπνευσή της και από μια διαφορετική προσέγγιση στους δύο τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Σε μαύρο και κίτρινο χρώμα το Full Throttle δανείζεται στοιχεία από το αμερικάνικο flat track και συγκεκριμένα από τη μοτοσυκλέτα του αγωνιζόμενου στο πρωτάθλημα “American Super Hooligan”, Frankie Garcia.

Ducati-Scrambler-Full-Throttle-640

Το Cafe Racer από την άλλη επιλέγει τους αγώνες σε άσφαλτο με τα γραφικά και τα χρώματά του να είναι εμπνευσμένα από την Ducati 125GP Desmo, ενώ νέα είναι το τιμόνι και οι καθρέπτες για ένα look πιο κοντά τη 10ετία του 60.

Advertisement
Advertisement

Ducati-Scrambler-Cafe-Racer-640

Το Desert Sled, με τις μεγαλύτερες σε διαδρομές αναρτήσεις του, παίρνει πιο σοβαρά την οδήγηση εκτός δρόμου, φέροντας παράλληλα νέα σέλα και κόκκινο πλαίσιο, με τους ακτινωτούς τροχούς να φέρουν μαύρα στεφάνια. Αυτή είναι και η μόνη έκδοση που επιτρέπει στον αναβάτη της να απενεργοποιήσει το ABS για κίνηση στο χώμα.

Ducati-Scrambler-Desert-Sled-640

Advertisement

Όλες οι εκδόσεις του αερόψυκτου Scrambler των 803 κ.εκ. φέρουν ανασχεδιασμένα LED φώτα ημέρας, αλλά και νέα φλας που απενεργοποιούνται μόνα τους, ενώ στον εξοπλισμός έχει προστεθεί και δείκτης στάθμης καυσίμου, αλλά και ένδειξη επιλεγμένης ταχύτητας στο κιβώτιο.

Advertisement

Τέλος, ανανεωμένος παρουσιάζεται και ο εξοπλισμός ασφάλειας καθώς έχει προστεθεί και cornering ABS της Bosch, τελευταίας γενιάς σε αντικατάσταση του απλού συστήματος αντιμπλοκαρίσματος των τροχών.