Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

Ελλάδα 6:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 18:00-19:00 το απόγευμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης και οι συντακτικές ομάδες του Newsauto & του Car αναλύουν θέματα της αγοράς αυτοκινήτου και αποκαλύπτουν, στον Θέμα 104,6.

Advertisement
Advertisement

(Το Ραδιόφωνο Που Τα Σπάει)

Tην παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Τάκης Τρακουσέλλης, την αρχισυνταξία ο Κώστας Φούζας. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Ρενάτα Καραγιαννοπούλου και στην ρύθμιση του ήχου ο Νίκος Σκλαβενίτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, την εκπομπή κάθε εβδομάδα ακούνε Live από τους 104,6 στα FM και από το protothema.gr δεκάδες χιλιάδες ακροατές!

Advertisement
Advertisement

Σάββατο 1/12:
• Το γιορτινό Car Δεκεμβρίου δυνατό, εντός αλλά και εκτός δρόμου. Ο Διευθυντής Σύνταξης Ντίνος Παπαγιαννόπουλος, σχολιάζει μαζί μας το νέο τεύχος του Car.
• Μαζί μας ο συντάκτης του περιοδικού Car, Γιάννης Τσιρογιάννης μας μιλά για τα νέα μοντέλα B-Class & A 35 της Mercedes Benz και την εμπειρία του στην Μαγιόρκα.
• Τηλ επικοινωνία με τον Συντάκτη του newsauto.gr Γιώργο Ανδρή, βάζουμε στο μικροσκόπιο τα τέλη κυκλοφορίας.
• Τηλ επικοινωνία με τον Αρχισυντάκτη του newsauto.gr Σπύρο Χώτο, συζητάμε για την αυτοκινητιστική επικαιρότητα της Ελλάδας και εξωτερικού.

Ακούστε την εκπομπή του Σαββάτου εδώ..

Advertisement

Κυριακή 2/12:
• Το Car βρίσκεται στα περίπτερα, και το ξεψαχνίζουμε..
• Τηλ επικοινωνία με τον Διευθυντή Πωλήσεων και Ανάπτυξης Δικτύου της Jeep Hellas  Διονύσης Μελάς μας μιλά για το ανανεωμένο Renegate.
• Τηλ επικοινωνία με τον Διευθυντή του περιοδικού 4 Τροχοί, Στράτη Χατζιπαναγιώτου. Ο κύριος Στράτης εκπροσωπεί την Ελλάδα στον θεσμό “Car Of The Year”.
• Τηλ επικοινωνία με τον Αρχισυντάκτη του newsauto.gr Σπύρο Χώτο, συζητάμε για την αυτοκινητιστική επικαιρότητα της Ελλάδας και εξωτερικού.

Advertisement

Ακούστε την εκπομπή της Κυριακής εδώ..

Advertisement