Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

Ελλάδα 3:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 18:00-19:00 το απόγευμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης και οι συντακτικές ομάδες του Newsauto & του Car αναλύουν θέματα της αγοράς αυτοκινήτου και αποκαλύπτουν, στον Θέμα 104,6.

Advertisement
Advertisement

(Το Ραδιόφωνο Που Τα Σπάει)

Tην παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Τάκης Τρακουσέλλης, την αρχισυνταξία ο Κώστας Φούζας. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Ρενάτα Καραγιαννοπούλου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, την εκπομπή κάθε εβδομάδα ακούνε Live από τους 104,6 στα FM και από το protothema.gr δεκάδες χιλιάδες ακροατές!

Screenshot_1

Advertisement
Advertisement

Σάββατο 10/11:
• Live επικοινωνία από την έκθεση με τον διοργανωτή της έκθεσης Αυτοκίνηση 2018, Άρη Γαλανόπουλο.
• Τηλ επικοινωνία με τον (Διευθυντή Marketing MINI Hellas) Μάνο Δρακωτό. Ο κύριος Δρακωτός μας αναλύει την παρουσία της ΜΙΝΙ στην έκθεση Αυτοκίνηση 2018.
• Τηλ επικοινωνία με τον (Γενικό Διευθυντή Jeep Ελλάδος) Αντρέα Σουλουτζιδάκη, συζητάμε για το ανανεωμένο Renegade.
• Τηλ επικοινωνία Διευθυντή Marketing Hyundai Ελλάδος Νάσος Δέδε, ο κύριος Δέδες μας μιλάει για όλα τα νέα της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και την παρουσίασή της, στην έκθεση Αυτοκίνηση 2018.

Ακούστε την εκπομπή του Σαββάτου εδώ..

Κυριακή 11/11:
• Τηλ επικοινωνία με τον Brand Manager της Audi, Νικόλα Μπέρναντ αναλύουμε τα Α1 και Q3.
• Μιλάμε με τον (Διευθυντή Marketing της Kia) Νίκο Αρμενάκη, συζητάμε για τα νέα μοντέλα Kia Stinger και το υβριδικό Niro.
• Τηλ επικοινωνία με τον (Εμπορικό Διευθυντή της Skoda Ελλάδος Ανδρέα Χαλμπέ, συζητάμε για την ανανεωμένη Fabia που παρουσιάσαμε και στο newsauto.gr
• Όλη η επικαιρότητα του αυτοκινήτου σε Ελλάδα και εξωτερικό από την αίθουσα σύνταξης του Newsauto.gr και τον Αρχισυντάκτη Σπύρο Χώτο.

Advertisement

Ακούστε την εκπομπή της Κυριακής εδώ..