Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

Ελλάδα 23:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 17:00-18:00 το απόγευμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης και οι συντακτικές ομάδες του Newsauto & του Car αναλύουν θέματα της αγοράς αυτοκινήτου και αποκαλύπτουν, στο Θέμα Radio 104,6. Tην παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Τάκης Τρακουσέλλης, την αρχισυνταξία ο Κώστας Φούζας. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Ρενάτα Καραγιαννοπούλου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, την εκπομπή κάθε εβδομάδα ακούνε Live από τους 104,6 στα FM και από το protothema.gr δεκάδες χιλιάδες ακροατές!

Advertisement
Advertisement

Σάββατο 29/9:
• Ο Χρήστος Παλαιοκώστας, (Aσφαλιστικός Σύμβουλος από την IQ Insurance) μας εξηγεί ότι πρέπει να γνωρίζουμε για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και μας δίνει συμβουλές για την σωστή ασφάλιση των οχημάτων μας.
• Ο Χρήστος Κατσιέρης (Δ/ντης Πωλήσεων Jaguar-Land Rover.ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε), μας μιλά για τα νέα μοντέλα της εταιρίας, εστιάζοντας στην ηλεκτροκίνηση.
• Ο Ντίνος Παπαγιαννόπουλος (Δ/ντής Σύνταξης) του περιοδικού Car, μοιράζετε την εμπειρία του στην Βαρκελώνη και το νέο Seat Tarraco.

Κυριακή 30/9:
Η Αγγελική Κορκολή (Ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και πραγματογνώμων), μας εξηγεί τι ρέπει να προσέξουμε όσο αναφορά το δεύτερο κύμα ελέγχου ανασφάλιστων οχημάτων.
• Ο Εμπορικός Διευθυντής της Audi στην Ελλάδα Νίκος Μπέρναρντ, μας φέρνει πιο κοντά στο Αudi E-Tron, και μας εξηγεί τα δρώμενα της ηλεκτροκίνησης της γερμανικής φίρμας.
• Όλα τα νέα της αυτοκινητιστικής επικαιρότητας μαζί μας ο Αρχισυντάκτης του www.newsauto.gr, Σπύρος Χώτος.

Advertisement
Advertisement

Ακούστε τις εκπομπές εδώ..