Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αποκάλυψη για τα Kawasaki Ninja 125 & Ζ 125 στην Intermot

Ελλάδα 3:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για τα Kawasaki Ninja 125 & Ζ 125 στην Intermot

NEWSMOTO

Αποκάλυψη για τα Kawasaki Ninja 125 & Ζ 125 στην Intermot

NEWSMOTO

Η Kawasaki αποκάλυψε στη διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας Intermot, στην Κολωνία, δύο νέα μοντέλα στα 125 κ.εκ. τα Ninja 125 και Ζ 125. Με σπορ εμφάνιση το πρώτο και streetfighter αισθητική το δεύτερο ευελπιστούν να τραβήξουν κοντά τους νέους αναβάτες με δίπλωμα κατηγορίας Α1.

Advertisement
Advertisement

Οι δύο νέες μοτοσυκλέτες της ιαπωνικής εταιρίας μοιράζονται πλαίσιο, αναρτήσεις και μηχανικά μέρη και διαφέρουν ουσιαστικά μεταξύ τους μόνο ως προς την αισθητική και τη θέση οδήγησης με το σπορ Ninja να φέρει πιο χαμηλά clip on και το Z κλασικό τιμόνι, πιο ψηλά τοποθετημένο, για μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινή μετακίνηση.

Οι δύο νέες προτάσεις της ιαπωνικής εταιρίας χρησιμοποιούν για την κίνησή τους υγρόψυκτο μονοκύλινδρο μοτέρ με μέγιστη ισχύ 15 ίππους, ακριβώς στο όριο δηλαδή για δίπλωμα κατηγορίας Α1, ενώ η ροπή ανέρχεται στα 1,2 κιλά.

kawasaki_ninja_125_2019-640

Advertisement
Advertisement

Και οι δύο μοτοσυκλέτες φέρουν πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα, όπως και το πανίσχυρο Ninja H2, για να διατηρούνται και οι οικογενειακοί δεσμοί και να κερδίζονται φυσικά και οι εντυπώσεις σε αυτή την ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία.

kawasaki_z_125_2019-640

Οι νέες μικρές μοτοσυκλέτες της Kawasaki δίνουν έμφαση στο στιλ αλλά δεν ξεχνάνε την εργονομία με την Kawasaki να τις έχει εξελίξει και για το πιο μεγαλόσωμο ευρωπαϊκό κοινό, με το μικτό βάρος ωστόσο να διατηρείται στα λογικά 146 κιλά, πλήρες υγρών. Παράλληλα το ύψος της σέλας ανέρχεται στα επίσης λογικά 815 χλστ., κάτι που θα προσδώσει αυτοπεποίθηση και στους βραχύσωμους.

Advertisement

kawasaki_ninja_125_2019-640-2

Το Ζ 125 θα γοητεύσει σίγουρα τους λάτρεις των naked μοτοσυκλετών ενώ το νέο μικρότερο μέλος της οικογένειας των Ninja έχει στον στόχο του εκείνους με πιο σπορ ανησυχίες, ειδικά στην έκδοση με τα γραφικά που έχουν επηρεαστεί από την τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Ninja ZX-10RR. Η επιλογή δική σας.

Advertisement