Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα στα σκαριά η Estoque

Ελλάδα 9:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα στα σκαριά η Estoque

ΝΕΑ

Ακόμα στα σκαριά η Estoque

ΝΕΑ

Μπορεί να έχουν περάσει ήδη σχεδόν τέσσερα χρόνια από τα αποκαλυπτήρια της Lamborghini Estoque στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι αλλά… Estoque στο δρόμο δεν έχουμε δει. Αν και ανταγωνιστικές εταιρείες όπως η Ferrari και η Porsche έχουν ήδη διαβεί τα μονοπάτια της δημιουργίας αντίστοιχων μοντέλων που αφαιρούν λίγο από το… θηρίο και προσθέτουν λίγο από… sedan, το καμάρι της Σάντα Άγκατα έχει μπει στο ράφι. Μέχρι πότε όμως;

Advertisement
Advertisement

«Υπήρχαν πολλοί λόγοι για την καθυστέρηση αυτού του πρότζεκτ», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας, Στέφαν Βίνκελμαν στο AutoWeek. «Δεν έχουμε εγκαταλείψει τη δημιουργία ενός sedan αλλά αυτή τη στιγμή θεωρούμε πως έχει μεγαλύτερες προοπτικές ένα SUV που να προσφέρει τις συνήθεις αρετές μίας Lamborghini».

Προφανώς αναφερόταν στην Urus που αποτελεί το στολίδι του περιπτέρου της ιταλικής μάρκας στην Έκθεση Αυτοκινήτου που γίνεται αυτές τις ημέρες στο Πεκίνο. Ένα νέο εγχείρημα για τη Lamborghini που όμως δεν περιμένουμε να βγει στην αγορά πριν το 2015. Άρα για την Estoque ή κάτι σαν την Estoque, θα πρέπει να περιμένουμε πολύ.