Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το 2017 το νέο Type R!

Ελλάδα 6:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το 2017 το νέο Type R!

ΝΕΑ

Έρχεται το 2017 το νέο Type R!

ΝΕΑ

Η τωρινή έκδοση του κορυφαίου Civic δεν έχει προλάβει καλά-καλά να… γράψει χιλιόμετρα στους δρόμους και η Honda προχωρά στην παρουσίαση του νέου μοντέλου. Το νέο Type R που βασίζεται στη δέκατη γενιά του Civic θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος και η ιαπωνική εταιρεία προαναγγέλλει την άφιξή του μέσω του εικονιζόμενου πρωτότυπου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το Civic Type R Prototype κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι του Παρισιού και από την όψη του γίνεται ξεκάθαρο ότι στη Honda ακολουθούν μία πιο «προσγειωμένη» σχεδιαστική προσέγγιση για το καυτό hatch, σε σχέση με το σημερινό αυτοκίνητο. Βέβαια τα φαρδιά μετατρόχια, η μεγάλη πίσω αεροτομή, ο ανθρακονημάτινος διαχύτης με τις τρεις στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης και οι τροχοί των 20 ιντσών τονίζουν το σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Honda-Civic-Type-R-Prototype-2

Advertisement
Advertisement

Το νέο Civic Type R θα κατασκευάζεται μαζί με το απλό hatchback στο Σουίντον της Αγγλίας και θα αρχίσει να πωλείται στην Ευρώπη το δεύτερο μισό του 2017. Ο 2λιτρος turbo αναμένεται να αναβαθμιστεί ώστε να αποδίδει περίπου 350 ίππους, ενώ θα περνά τη δύναμη στο δρόμο με πιο ομαλό και φιλικό προς τον οδηγό τρόπο.