Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda HR-V e:HEV: Νέα οδηγική προσέγγιση

Ελλάδα 4:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda HR-V e:HEV: Νέα οδηγική προσέγγιση

ΝΕΑ

Honda HR-V e:HEV: Νέα οδηγική προσέγγιση

ΝΕΑ

Η Honda έδωσε στο νέο HR-V έναν δυναμικό οδηγικό χαρακτήρα που συμπληρώνει την ανωτερότητα του SUV σε όλα τα επίπεδα.

Advertisement
Advertisement

Η Honda έχει χαράξει έναν νέο δρόμο όσον αφορά την οδηγική συμπεριφορά στα μοντέλα της εστιάζοντας περισσότερο στην ασφάλεια και την ευχαρίστηση. Παράλληλα λοιπόν με την άνεση, την ευρυχωρία και την πολυτέλεια, το νέο HR-V δίνει στους οδηγούς ακόμα ένα στοιχεία για να απολαμβάνουν το αυτοκίνητό τους καθημερινά.

Αυτό είναι η αναβαθμισμένη οδηγική συμπεριφορά του SUV που έχει κατασκευαστεί και ρυθμιστεί με προηγμένη τεχνολογία και υψηλού επιπέδου υλικά. Το νέο HR-V έχει πατήσει πάνω στην τρέχουσα πλατφόρμα «Global Small Platform» της Honda με αυξημένη χρήση ατσαλιού για βελτιωμένη ακαμψία. Παράλληλα, η μείωση του βάρους και η ενίσχυση σε καίρια σημεία έχουν βελτιώσει την ποιότητα κύλισης και έχουν κάνει πιο δυναμική τη συμπεριφορά.

Οι αναρτήσεις χαμηλής τριβής προσφέρουν εντυπωσιακή σταθερότητα απορροφώντας παράλληλα τους κραδασμούς πιο εύκολα. Πολύ καλή δουλειά έχει γίνει από τους μηχανικούς της Honda στη διαχείριση του θορύβου με τους επιβάτες να απολαμβάνουν μια ήρεμη και ήσυχη καμπίνα όταν κινείται το HR-V στον αυτοκινητόδρομο.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τη δομή του αμαξώματος, το νέο Honda HR-V είναι απολαυστικό στο δρόμο εμπνέοντας εμπιστοσύνη στον οδηγό. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο σύστημα Agile Handling Assist το οποίο αντιδρά σε γρήγορες εισόδους στις στροφές και σε υψηλά φορτία.

Το AHA λειτουργεί μέσω του συστήματος υποβοήθησης ευστάθειας οχήματος και ενεργοποιεί ελαφρά τα φρένα στους εσωτερικούς τροχούς προκειμένου το αυτοκίνητο να σταθεροποιείται στους απότομους ελιγμούς.

Συνολικά, το Honda HR-V είναι ένα αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε για να ευχαριστεί καθημερινά τον οδηγό, να τον βάζει σε θέση απόλυτου ελέγχου και να αισθάνεται ασφαλής και ενεργός.