Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda ZR-V e:HEV: Τεχνολογία αιχμής στο infotainment

Ελλάδα 4:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda ZR-V e:HEV: Τεχνολογία αιχμής στο infotainment

ΝΕΑ

Honda ZR-V e:HEV: Τεχνολογία αιχμής στο infotainment

ΝΕΑ

Το νέο Honda ZR-V φέρνει υψηλού επιπέδου τεχνολογία στον τομέα της διασκέδασης των επιβατών χάρη στο αναβαθμισμένο σύστημα HMI.

Advertisement
Advertisement

Το Honda ZR-V έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει άνεση και πολυτέλεια στους επιβάτες. Για να δημιουργήσει μια ακόμα καλύτερη αίσθηση ευεξίας και ευχάριστης διαμονής στο εσωτερικού του, η Honda δημιούργησε ένα καινοτόμο σύστημα infotainment υψηλής τεχνολογίας.

Πίσω από το τιμόνι του Honda ZR-V ο οδηγός έχει στη διάθεσή του μια οθόνη TFT 7 ιντσών που μπορεί να ενημερωθεί με καθαρό και εύκολο τρόπο για όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Λίγο πιο αριστερά, στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει μια μεγάλη οθόνη αφής 10,2 ιντσών (Advance) που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός και οι επιβάτες απολαμβάνουν πληθώρα πληροφοριών και δεδομένων χρήσιμες για την καθημερινή οδήγηση, χωρίς να αποσπάται η προσοχή του οδηγού. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στη μελετημένη τοποθέτηση των διακοπτών στο τιμόνι οι οποίοι απαιτούν ελάχιστες κινήσεις από τον χρήστη για κάθε λειτουργία του συστήματος. Παράλληλα, η οθόνη μπορεί να συνδεθεί με smartphone mirroring τόσο με Apple CarPlay όσο και με Android Auto.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα ένα στοιχείο υψηλής τεχνολογίας του νέου Honda ZR-V είναι το εξελιγμένο σύστημα Heads-Up Display. Το HUD είναι ουσιαστικά μια επιπλέον απεικόνιση των πληροφοριών του αυτοκινήτου που εμφανίζεται στο κάτω μέρος του παρμπρίζ βοηθώντας πολύ τον οδηγό να διατηρήσει τη συγκέντρωσή του στην οδήγηση απρόσκοπτα.