Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μεγάλη η ζήτηση για το Ford GT, παράταση παραγωγής

Ελλάδα 19:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μεγάλη η ζήτηση για το Ford GT, παράταση παραγωγής

ΝΕΑ

Μεγάλη η ζήτηση για το Ford GT, παράταση παραγωγής

ΝΕΑ

Την παράταση της παραγωγής του Ford GT για δύο ακόμη χρόνια ανακοίνωσε η αμερικάνικη εταιρία λόγω της απρόσμενα μεγάλης ζήτησης που έχει το υπεραυτοκίνητό της, η οποία ξεπερνά κατά πολύ την προβλεπόμενη παραγωγή του μοντέλου. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ford η παραγωγή του GT θα διαρκέσει δύο χρόνια παραπάνω από τα αρχικά σχέδια της εταιρίας καθώς η ζήτηση είναι εφτά φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τους μέχρι τώρα στόχους που είχαν τεθεί. Έτσι η συνολική παραγωγή του GT θα ανέλθει περίπου στα 1.350 αυτοκίνητα.

all-new-ford-gt-640

“Η αντίδραση (σ.σ. του κοινού) προς το νέο Ford GT δεν είχε προηγούμενο, με την ζήτηση να ξεπερνά την προσφορά περισσότερο από εφτά φορές”, δήλωσε ο διευθυντής της Ford Performance, Hermann Salenbauch και πρόσθεσε “Παρατείνοντας την παραγωγή του Ford GT για μία μικρή περίοδο, είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε την μοναδικότητα του σούπερ ποθητού υπεραυτοκινήτου μας προσφέροντας παράλληλα την εμπειρία της κατοχής του σε έναν μεγαλύτερο αριθμό πελατών επιπρόσθετα των 80 κατόχων του υπεραυτοκινήτου στην Ευρώπη που έχουν παραλάβει τα αυτοκίνητά τους.”

Advertisement
Advertisement

Τα αρχικά σχέδια της Ford έκαναν λόγο για μια παραγωγή της τάξης των 1.000 αυτοκινήτων σε ένα διάστημα τεσσάρων ετών. Το κοινό θα μπορεί να καταθέσει εκ νέου τις παραγγελίες του από την 1η Νοεμβρίου.