Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή θα είναι η νέα Bugatti με τον V16

Ελλάδα 22:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή θα είναι η νέα Bugatti με τον V16

ΝΕΑ

Αυτή θα είναι η νέα Bugatti με τον V16

ΝΕΑ

H Bugatti ετοιμάζει πυρετωδώς τη διάδοχο της Chiron υποσχόμενη απίστευτη ισχύ και ασύλληπτες επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Οι λάτρεις της αυτοκίνησης έχουν την τιμητική τους, καθώς ο πολυαναμενόμενος διάδοχος της εμβληματικής Chiron βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας, αν και κάτω από καμουφλάζ.

Αυτή η φωτογραφία παρέχει την πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι για την Bugatti, με το επερχόμενο hypercar να κληροδοτεί την κληρονομιά της Veyron και της Chiron και ταυτόχρονα να εγκαινιάζει μια νέα εποχή επιδόσεων και καινοτομίας.

Το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο, που πρόσφατα απαθανατίστηκε από την κάμερα, παρουσιάζει ένα σχεδιασμό που συνδυάζει στοιχεία από διάφορα μοντέλα της Bugatti, δείχνοντας μια πιο κομψή και μοντέρνα αισθητική.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, η Bugatti επιβεβαίωσε ότι αυτό το νέο μοντέλο θα κινείται από έναν υπερσύγχρονο υβριδικό κινητήρα V16, που σηματοδοτεί ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός σε ισχύ και απόδοση.

Ενώ οι λεπτομέρειες σχετικά με το στυλ του hypercar παραμένουν ελάχιστες, η πρώτη ματιά που προσφέρει το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο υποδηλώνει τη συνέχιση της σχεδιαστικής γλώσσας της Bugatti.

Με τις κλασικές αναλογίες της και τη χαρακτηριστική γραμμή σε σχήμα C, η νέα Bugatti διατηρεί την εμβληματική της ταυτότητα, ενσωματώνοντας ταυτόχρονα λεπτές αλλά σημαντικές αναβαθμίσεις.

Advertisement

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του πρωτοτύπου είναι η ενεργή πίσω αεροτομή, η οποία προσαρμόζεται δυναμικά για να ενισχύσει την κάθετη δύναμη όταν χρειάζεται.

Στο πίσω μέρος θα υπάρχει μία εντυπωσιακή σειρά από φώτα LED και έναν μεγάλο πίσω διαχύτη για εξαιρετική απόδοση στις υψηλές ταχύτητες.

Advertisement

Η μετάβαση από τον παραδοσιακό κινητήρα W16 σε έναν πρωτοποριακό κινητήρα V16 με υβριδική υποβοήθηση σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή στην ιστορία της Bugatti.

Με προσδοκίες να ξεπεράσει τους 1.600 ίππους, αυτή η ηλεκτροκίνητη διάταξη είναι έτοιμη να θέσει νέα σημεία αναφοράς σε ότι αφορά τις επιδόσεις.

Ενώ οι πελάτες της Bugatti έχουν λάβει τις πρώτες εικόνες του hypercar, ο πολύς κόσμος περιμένει με ανυπομονησία το επίσημο ντεμπούτο του.

Advertisement

Με τις εικασίες να υποδηλώνουν μια πιθανή αποκάλυψη τον Ιούνιο, η προσμονή συνεχίζει να αυξάνεται για αυτό που υπόσχεται να είναι μια μνημειώδης στιγμή στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας.