ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ωδή στην πολυτέλεια η Maybach S-Class

Ελλάδα 5:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ωδή στην πολυτέλεια η Maybach S-Class

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ωδή στην πολυτέλεια η Maybach S-Class

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σχεδόν ένα μήνα πριν την «φυσική» της πρεμιέρα στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (8-18 Μαρτίου), η Mercedes-Benz αποκάλυψε διαδικτυακά τη νέα υπέρ-πολυτελή έκδοση Maybach της S-Class.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Έχοντας αυτά τα τρία χρόνια πουλήσει παγκοσμίως 25 χιλιάδες Maybach S-Class, αριθμός που αντιπροσωπεύει ποσοστό της τάξης του 10% όλων των S-Class, εύλογα είναι υψίστης σημασίας για τη μάρκα από τη Στουτγάρδη.

Τι διαφορετικό έχει λοιπόν η νέα της έκδοση; Στο «πρόσωπο» έχει νέα γρίλια που αντλεί έμπνευση από το πρωτότυπο Vision Mercedes-Maybach 6 που είχε παρουσιαστεί στο Pebble Beach Concours d’Elegance, νέου σχεδιασμού ζάντες 20 ιντσών (σε 3 διαφορετικά σχέδια) και διχρωμία με το πάνω μισό του οχήματος να έχει διαφορετική χρωματική ταυτότητα. Η γερμανική εταιρεία προσφέρει συνολικά εννέα διαφορετικούς συνδυασμούς.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό υπάρχουν δύο νέοι χρωματικοί συνδυασμού, με σταθερό χρώμα το μαύρο και αντίθεση είτε με καφέ «armagnac», είτε με μπεζ «savanna». Αντίστοιχη δυνατότητα εξατομίκευσης έρχεται από τις δυνατότητες διαφορετικών χρωμάτων στις ραφές αλλά και λεπτομέρειες του εσωτερικού σε «Designo Magnolia».

Θα προσφέρεται σε εκδόσεις S560 4Matic 463 αλόγων και S650 V12 621 αλόγων.