Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Shelby x 2 στη SEMA

Ελλάδα 18:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Shelby x 2 στη SEMA

ΝΕΑ

Shelby x 2 στη SEMA

ΝΕΑ

Με δύο ακραίες εκδοχές επίσημης βελτίωσης για τη Mustang της Ford, έρχεται η Shelby στη φετινή έκθεση SEMA στο Las Vegas. Αμφότερες οι Shelby βασίζονται στην ανανεωμένη εκδοχή της Mustang και αυτό είναι που τις κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

 

Είναι όσο mucho μπορεί να φανταστεί κανείς. Η Shelby φροντίζει και κάνει τη Mustang, ακόμα πιο εντυπωσιακή. Η πιο επιβλητική από τις δύο, είναι αυτή με το αυξημένο πλάτος (wide body), το πρωτότυπο της Super Snake- ένας κωδικός που έρχεται από την ιστορία της Shelby.

Shelby 1000- boi-530

Advertisement

Με 10,1 εκατοστά μεγαλύτερη πλάτος πίσω και 6,3 εκατοστά εμπρός, το πρωτότυπο της Shelby, χάρη και στο χαμήλωμα με τη σχετική ανάρτηση, δείχνει τελείως εξωπραγματικό. Την εμφάνισή του συμπληρώνει ο ανασχεδιασμένος εμπρός προφυλακτήρας με το διπλό splitter και οι δύο αεραγωγοί στο καπό του κινητήρα.

 

Advertisement

Στη SEMA η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης και τη Shelby 1000 του 2018, που όπως καταδεικνύει το όνομα, έχει 1.000 ίππους από ένα υπερτροφοδοτούμενο V8 5,2 λίτρων. Εδώ τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά, με το body kit να μην είναι όσο ακραίο φαίνεται στο Super Snake. Παρ’ όλα αυτά, στο πακέτο περιλαμβάνεται και η special ανάρτηση αλλά και τα μεγαλύτερα φρένα εμπρός και πίσω της Brembo. Οι πωλήσεις και για τις δύο εκδόσεις, θα αρχίσουν το πρώτο τρίμηνο του 2018.