Live Κίνηση
Περισσότερα
VW POLO

Περισσότερο… φως με το VW Polo

Ελλάδα 5:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Περισσότερο… φως με το VW Polo

VW POLO

Περισσότερο… φως με το VW Polo

VW POLO

To νέο Volkswagen Polo είναι ένα μοντέλο με πληθώρα τεχνολογιών που κάνουν τη ζωή του οδηγού ευκολότερη. Γιατί σε κάθε τομέα υπάρχει εξέλιξη, ακόμα και στα συστήματα φωτισμού!

Advertisement
Advertisement

Φώτα ημέρας LED και προβολείς LED

Οι προβολείς LED διαθέτουν πολλά πλεονεκτήματα: παρέχουν έντονο φωτισμό που ξεχωρίζει μεγάλο όγκο και μεγάλη διάρκεια ζωής, καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια ενώ μοιάζουν πολύ με το φως ημέρας. Επιπλέον, βελτιώνουν πολύ την ασφάλεια του οδηγού, ιδιαίτερα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Τα φώτα ημέρας LED ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό του Polo ενώ μπορείτε επιπλέον να παραγγείλετε τους προβολείς LED με ενσωματωμένα φώτα ημέρας LED για τις εκδόσεις Comfortline και Highline.

polo-2017-led640

Advertisement
Advertisement

Πίσω φώτα LED

Τα πίσω φώτα LED είναι μια άριστη επιλογή, τόσο από άποψη οικονομίας όσο και ως προς τον σχεδιασμό. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, εξοικονομούν ενέργεια, παρέχουν καλό φωτισμό και έχουν μοντέρνα εμφάνιση, χάρη στον χαρακτηριστικό σχεδιασμό τους – ακόμη και όταν τα βλέπει κανείς από το πλάι. Η τοξοειδής γραμμή tornado συνεχίζεται και στους προβολείς και έτσι σχηματίζεται ένα σαφές περίγραμμα γύρω από το νέο Polo. Τα πίσω φώτα τεχνολογίας LED είναι προαιρετικά διαθέσιμα για το Polo, για την έκδοση Comfortline.

polo-2017-led-piso640

Advertisement

Για να μην ψάχνεστε στο σκοτάδι

Η είσοδος και έξοδος από το όχημα μπορεί να είναι πάρα πολύ άνετη, χάρη στις λειτουργίες «Coming Home» και «Leaving Home». Όταν εξέρχεστε από το Polo, παραμένουν φωτισμένοι για ένα  σύντομο διάστημα οι προβολείς, ο φωτισμός ambient, τα πίσω φώτα και το φως πινακίδας κυκλοφορίας και έτσι σας βοηθούν να βρείτε τον δρόμο σας. Όταν πάλι θέλετε να μπείτε στο Polo και ξεκλειδώνετε με το remote control, ενεργοποιείται ο φωτισμός και δείχνει το δρόμο προς το όχημα. Οι παραπάνω λειτουργίες είναι βασικός εξοπλισμός για όλες τις εκδόσεις του γερμανικού μοντέλου.

Advertisement

polo-2017-fotismos640