Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και σε ηλεκτρική έκδοση η επόμενη BMW Σειρά 3

Ελλάδα 12:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και σε ηλεκτρική έκδοση η επόμενη BMW Σειρά 3

ΝΕΑ

Και σε ηλεκτρική έκδοση η επόμενη BMW Σειρά 3

ΝΕΑ

Στα μέσα της επόμενης χρονιάς, η BMW θα μας παρουσιάσει την επόμενη γενιά της Σειρά 3. To μεσαίο premium μοντέλο αναμένεται να υιοθετήσει μια πιο δυναμική σχεδίαση, ενσωματώνοντας παράλληλα όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της φίρμας.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η νέα γενιά της BMW Σειρά 3 θα φέρει τον κωδικό G20 και θα παρουσιαστεί επίσημα στα μέσα του 2018. Η πρώτη κατασκοπευτική ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και σας παρουσιάζουμε, δείχνει ένα σαφώς πιο δυναμικό αμάξωμα από την υπάρχουσα γενιά, με κύριο χαρακτηριστικό τα νέα μακρόστενα φωτιστικά σώματα. Παράλληλα περιμένουμε ένα πιο μυώδες αμάξωμα στο σύνολο του, με μεγαλύτερες διαστάσεις και αρκετά εκλεπτυσμένη σιλουέτα. Από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει προκύπτει ότι, οι Γερμανοί θα τονώσουν περαιτέρω τα σπορτίφ χαρακτηριστικά του μοντέλου με στόχο να ανταγωνιστούν τη νέα Alfa Romeo Giulia, που δείχνει να παίρνει μερίδια από το συγκεκριμένο κομμάτι της premium κατηγορίας.

Στα χαρακτηριστικά της επόμενης BMW Σειρά 3 εντάσσεται και η νέα πισωκίνητη πλατφόρμα της εταιρείας, που θα της προσδώσει μεγαλύτερες διαστάσεις, όμως το βάρος της θα μειωθεί λόγω χρήσης  νέων υλικών. Η BMW θα εμπλουτίσει τη γκάμα της με περαιτέρω υβριδικές, plug-in εκδόσεις, ενώ η λίστα των μοτέρ θα συμπληρώνεται με τους νεότερους 1,5, 2,0 και 3,0 λίτρων turbo κινητήρες της εταιρείας. Μάλιστα, οι φήμες αναφέρουν ότι θα υπάρξει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Advertisement
Advertisement