ΝΕΑ

H Peugeot ετοιμάζει το κορυφαίο 3008

Ελλάδα 7:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Peugeot ετοιμάζει το κορυφαίο 3008

ΝΕΑ

H Peugeot ετοιμάζει το κορυφαίο 3008

ΝΕΑ

Οι Γάλλοι μας ετοιμάζουν μια hot έκδοση του 3008, η οποία θα κάνει την εμφάνισή της σε δύο χρόνια από σήμερα. Δείτε όλες τις τελευταίες πληροφορίες για τα σχέδια της Peugeot.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Για το 2019 είναι προγραμματισμένο το λανσάρισμα της κορυφαίας έκδοσης του 3008. Οι ιθύνοντες της Peugeot κάνουν αναφέρουν ότι θα κατασκευάσουν ένα από τα ισχυρότερα mainstream SUV που θα είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες κάθε απαιτητικού οδηγού. Υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας αποκάλυψαν ότι για την κίνηση του μοντέλου θα φροντίζει το τούρμπο μοτέρ της εταιρείας των 1,6 λίτρων, το οποίο θα συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ (το συγκεκριμένο θα αναλαμβάνει την κίνηση του πίσω άξονα και έτσι το μοντέλο θα είναι τετρακίνητο).

Η συνδυαστική ισχύς του plug-in υβριδικού συνόλου υπολογίζεται ότι θα ανέλθει στους 300 ίππους και θα προσφέρει στο αμάξωμα επιτάχυνση 0-100 σε λιγότερο από 6 sec με τελική ταχύτητα στα 250 km/h. Σημειώνουμε πως το 2019 η Peugeot θα λανσάρει και την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του 208, η οποία θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί το Renault ZOE.

Advertisement
Advertisement