Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bollinger B1: Τετράθυρο μπουλντόγκ εκτός δρόμου…

Ελλάδα 1:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bollinger B1: Τετράθυρο μπουλντόγκ εκτός δρόμου…

ΝΕΑ

Bollinger B1: Τετράθυρο μπουλντόγκ εκτός δρόμου…

ΝΕΑ

H Bollinger αποκάλυψε μια εικόνα του επιβλητικού και άτρωτου B1 off-road pick-up με τέσσερις πόρτες και μπόλικο θράσος, τουλάχιστον οπτικά. Είμαστε σίγουροι πως κάπως έτσι θα είναι και στη μάχη του απέναντι στα στοιχεία της φύσης.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

O διευθύνων σύμβουλος αλλά και σχεδιαστής της φίρμας, Robert Bollinger δήλωσε επί του θέματος χαρακτηριστικά: «Πάντα θέλαμε να κάνουμε μια τετράθυρη έκδοση του B1. Τόσο ο Ross Compton όσο και εγώ, δημιουργήσαμε το κατάλληλο σχέδιο. Έχει ογκώδη διαστάσεις ενώ μείνετε ήσυχοι, οι off-road ικανότητες του παραμένουν εξαιρετικές και στη συγκεκριμένη έκδοση».

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό pick-up με τις τέσσερις πόρτες, προσεγγίζει σε μήκος τα 4 m με το μεταξόνιο του να φτάνει τα 2,9 m. Η απόσταση από το έδαφος είναι 400 mm, οπότε θεωρείται δεδομένο πως τίποτα δεν μπορεί να σας ανακόψει μακριά από την άσφαλτο. Οι δυνατότητές του εκτός δρόμου σύμφωνα με την εταιρία είναι ασυναγώνιστες, δεν έχουμε λόγο να την αμφισβητήσουμε…

Advertisement
Advertisement

BollingerB1-inter-tsiro-640

Στα σωθικά του θα υπάρχει μια μπαταρία 60kWh με μια μεγαλύτερη μπαταρία 100kWh να είναι επίσης διαθέσιμη προς τέρψιν των πιο απαιτητικών οδηγών. Η ηλεκτρική αυτονομία κυμαίνεται από 193 έως 321 km, με την ισχύ να ξεπερνά τους 360 ίππους. Το επόμενο διάστημα έχει σχεδιαστεί να ενταχθεί στην παραγωγή προκειμένου να ξεκινήσει να πωλείται μέσα στο επόμενο έτος.