Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bollinger B1: Με αφαιρούμενη οροφή το αμερικάνικο ηλεκτρικό 4Χ4

Ελλάδα 7:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bollinger B1: Με αφαιρούμενη οροφή το αμερικάνικο ηλεκτρικό 4Χ4

ΝΕΑ

Bollinger B1: Με αφαιρούμενη οροφή το αμερικάνικο ηλεκτρικό 4Χ4

ΝΕΑ

Νέες φωτογραφίες του 4θυρου πλήρως ηλεκτρικού 4X4 οχήματός της, έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικάνικη Bollinger στο οποίο φαίνεται η γυάλινη οροφή του, η οποία μπορεί να αφαιρεθεί πλήρως. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Από ό,τι βλέπουμε από τις φωτογραφίες το αμιγώς ηλεκτρικό Bollinger B1 παρουσιάζεται χωρίς πόρτες με την οροφή του να αποτελείται ουσιαστικά γυάλινα τμήματα. Σύμφωνα και με δημοσίευση της αμερικάνικης εταιρίας στο Twitter, αυτά τα γυάλινα τμήματα θα μπορούν να αφαιρεθούν από τον ιδιοκτήτη αφήνοντας εκτεθειμένο μόνο το roll cage του ηλεκτρικού τους θηρίου.

Αυτό που λογικά θέλει να μας δείξει η Bollinger είναι η επιλογή μεταξύ γυάλινης ή αλουμινένιας οροφής που θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι, ενώ από ότι καταλαβαίνουμε θα μπορούν να αποφασίζουν αυτοί πόσα μέρη της οροφής θα είναι από το ένα υλικό ή το άλλο αλλάζοντας τις αναλογίες κατά βούληση. Επίσης, σε αυτό το στάδιο δεν γνωρίσουμε αν τα διάφανα τμήματα που φαίνονται σε αυτές τις ψηφιακές απεικονίσεις θα είναι όντως από γυαλί ή από κάποιο άλλο υλικό.

bollinger-640

Advertisement
Advertisement

Να θυμίσουμε ότι το Bollinger B1 είναι πλήρως ηλεκτρικό και κατασκευασμένο κυρίως από αλουμίνιο. Χρησιμοποιεί για την κίνησή του δύο ηλεκτρικά μοτέρ με συνολική απόδοση 520 ίππους με το ρεύμα να παρέχεται από μια συστοιχία μπαταριών 120 kWh και την αυτονομία του να ξεπερνά τα 320 χλμ. Η αμερικάνικη εταιρία υπόσχεται σχεδόν απίστευτα υψηλές ικανότητες στο χωμάτινο τερέν, όταν με το καλό μπει το B1 στην παραγωγή και μίνιμουμ (ρυθμιζόμενη) απόσταση από το έδαφος 16-32 εκατοστά.