Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η Bollinger Motors παρουσίασε νέες εκδοχές του ηλεκτρικού Β2

Ελλάδα 22:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Bollinger Motors παρουσίασε νέες εκδοχές του ηλεκτρικού Β2

Mobility

Η Bollinger Motors παρουσίασε νέες εκδοχές του ηλεκτρικού Β2

Mobility

Η νέα αισθητική προσέγγιση στο μοντέλου που είχε παρουσιάσει την περασμένη χρονιά η Bollinger Motors, αφορά την «κλειστή» αλλά και την pick up εκδοχή του Β2.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένης μιας ανυψωμένης πλαϊνής γραμμής που αφήνει περισσότερο χώρο στο πίσω μέρος.

Η αλλαγή αυτή με τη σειρά της απαιτούσε το παρμπρίζ, το πλαϊνό τζάμι και το πίσω παράθυρο να τοποθετηθούν ψηλότερα για να διατηρηθεί η αναλογία μεταξύ μεταλλικών και γυάλινων επιφανειών. Τα μπροστινά άκρα και των δύο οχημάτων είναι επίσης κάπως διαφορετικά, με στοιβαγμένους προβολείς που ταιριάζουν με το σχεδιασμό των πίσω φώτων. Η Bollinger είπε επίσης ότι οι βελτιώσεις στη θερμική διαχείριση επέτρεψαν να αντικαταστήσει το διπλό βεντιλατέρ που είχε χρησιμοποιήσει στο πρωτότυπο του μοντέλου, με ένα μόνο, μικρότερο, τοποθετημένο πίσω από τον μπροστινό προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Η Bollinger μετακίνησε επίσης το B Pillar προς τα εμπρός για ευκολότερη είσοδο και έξοδο, με μεγαλύτερο άνοιγμα για τις πίσω πόρτες. Αυτό άλλαξε το σχήμα του παραθύρου, οδηγώντας την Bollinger να εγκαταστήσει χειροκίνητα παράθυρα για τις πίσω πόρτες. Όλες αυτές οι αλλαγές έχουν εφαρμογή και στις δύο εκδοχές του αμαξώματος, με τη μόνη διαφορά σε σχέση με το πρωτότυπο, πως στην περίπτωση του pick up B2, πλέον η καρότσα είναι τελείως αποκομμένη από το υπόλοιπο αμάξωμα. Οι προδιαγραφές φαίνεται να έχουν παραμείνει ίδιες όπως και πριν. Αυτό σημαίνει διπλούς κινητήρες σε κάθε περίπτωση που παράγουν συνδυαστικά ισχύ 614 ίππων με μια αυτονομία που ξεπερνά τα 320 χιλιόμετρα με μια φόρτιση.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Τα ηλεκτρικά van είναι οι μεταφορές του μέλλοντος

Bollinger B1: Με αφαιρούμενη οροφή το αμερικάνικο ηλεκτρικό 4×4

Advertisement