Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιο κοντά στην παραγωγή τα Bollinger B1 και B2 (+Video)

Ελλάδα 19:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιο κοντά στην παραγωγή τα Bollinger B1 και B2 (+Video)

ΝΕΑ

Πιο κοντά στην παραγωγή τα Bollinger B1 και B2 (+Video)

ΝΕΑ

Τα εντυπωσιακά και σκληροτράχηλα ηλεκτρικά Bollinger B1 και B2 βρίσκονται πλέον ένα βήμα πιο κοντά στην παραγωγή με την αμερικάνικη εταιρία να παρουσιάζει στο κοινό τις εκδόσεις προπαραγωγής του SUV και pick up μοντέλου της.

Advertisement
Advertisement

 

Τα Bollinger B1 και B2 με το αλουμινένιο αμάξωμα και τις σχεδιαστικές αναφορές στο κλασικό Land Rover Defender φαίνεται πως πλησιάζουν στην παραγωγή με τους ανθρώπους της εταιρίας να προχωρούν σε επίσημη παρουσίασή τους στο κοινό, στο Michigan των Ηνωμένων Πολιτειών.

Advertisement
Advertisement

Και τα δύο μοντέλα της αμερικάνικης εταιρίας μοιράζονται το ίδιο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που αποτελείται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνδυαστικής απόδοσης 614 ίππων, ενώ η ροπή ανέρχεται στα 92,2 κιλά. Οι κινητήρες τροφοδοτούνται από μια συστοιχία μπαταριών 120 kWh. Τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 4,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 161 χλμ./ώρα.

Advertisement

Η απόσταση από το έδαφος που ανέρχεται στα 381 χλστ. και η διαδρομή των αναρτήσεων που φτάνει ούτε λίγο ούτε πολύ στα 254 χλστ. μας δείχνουν ότι και τα δύο μοντέλα αναμένεται να έχουν πολύ υψηλές ικανότητες κίνησης εκτός δρόμου. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και των δύο εκδόσεων είναι η μικρή “καταπακτή” στο εμπρός μέρος τους και επιτρέπει την φόρτωση ασυνήθιστα μακριών αντικειμένων, (όπως ένας κορμός δέντρου), που μπορούν να φτάσουν ανεμπόδιστα μέχρι και το πίσω μέρος.

Advertisement

Η Bollinger δεν έχει ανακοινώσει προς το παρόν την αυτονομία που θα προσφέρουν οι μπαταρίες στα B1 και Β2. Σύμφωνα όμως με προηγούμενες ανακοινώσεις που έχουν κάνει τα 320 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση βρίσκονται μέσα στα πλάνα της εταιρίας.

Αν θέλετε να δείτε την αποκάλυψη των δύο μοντέλων της Bollinger, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί, το οποίο θα ξεκινήσει την στιγμή της αποκάλυψης και όχι από την αρχή της παρουσίασης.

Advertisement