Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Διαβάστε το λόγο που του έκοψαν κλήση!

Ελλάδα 18:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαβάστε το λόγο που του έκοψαν κλήση!

Men + Speed

Διαβάστε το λόγο που του έκοψαν κλήση!

Men + Speed

Από τις λίγες στιγμές χαλάρωσης που έχουν απομείνει στη ζωή μας και δεν κοστίζουν, είναι το να μπορείς να ακούς μουσική και να τραγουδάς μέσα στο αυτοκίνητό σου. Αυτό όμως δεν μπορείς να το κάνεις σε όποιο μέρος της Γης θέλεις… ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Στο Μόντρεαλ, η αστυνομία απαγορεύει να τραγουδάς δυνατά κι έτσι έριξε πρόστιμο αξίας 150 δολαρίων σε έναν άντρα που τραγουδούσε. Καθώς βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του λοιπόν, τραγουδώντας το “Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)”, τον σταμάτησαν και τον έγραψαν.

Σύμφωνα με το CTV News, ο Taoufik Moalla οδηγούσε στη γειτονιά Saint-Laurent του Μόντρεαλ, όταν παρατήρησε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο από τον καθρέπτη. Ο ίδιος επιβράδυνε για να το αφήσει να περάσει και παραξενεύτηκε, όταν το αυτοκίνητο έφτασε πίσω του και μια φωνή στο ηχείο τον διέταξε να σταματήσει.

Τότε, τέσσερις αστυνομικοί περικύκλωσαν το όχημα και τον ρώτησαν αν ουρλιάζει στο αυτοκίνητό του. Ο ίδιος απάντησε ότι όχι, απλώς τραγουδούσε όπως ο καθένας. Οι αξιωματικοί του πήραν την άδεια οδήγησης και του έκοψαν το πρόστιμο για “κραυγή δημοσίως”.

Advertisement
Advertisement

«Δεν ξέρω αν η φωνή μου ήταν πολύ κακή και γι ‘αυτό πήρα το πρόστιμο. Ήμουν πολύ σοκαρισμένος. Καταλαβαίνω να κάνουν τη δουλειά τους και να ελέγξουν αν όλα είναι εντάξει, αλλά δεν θα περίμενα ποτέ να μου δώσουν πρόστιμο γι ‘αυτό. Τραγουδούσα δυνατά στο αυτοκίνητό μου. Υπάρχει κάτι που να το απαγορεύει αυτό ή ενοχλούσα κανέναν;», είπε.

Εκείνη τη στιγμή δέχτηκε το ασυνήθιστο πρόστιμο κι αμέσως έκανε ένσταση για να μην πληρώσει το χρηματικό ποσό μέσω επίσημων διαύλων, μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και ένα χρόνο.