Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Horner: «Ανόητος όποιος ξεγράφει τον Hamilton»

Ελλάδα 20:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Horner: «Ανόητος όποιος ξεγράφει τον Hamilton»

FORMULA 1

Horner: «Ανόητος όποιος ξεγράφει τον Hamilton»

FORMULA 1

Την πεποίθησή του πως το παιχνίδι διεκδίκησης του φετινού παγκόσμιου τίτλου της Formula 1 στους οδηγούς είναι ακόμα ανοιχτό, εξέφρασε ο Christian Horner.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing ξέρει από οριακές μάχες με φόντο το θρόνο, καθώς την τετραετία 2010-2014, η αυστριακή ομάδα πήρε όλους τους τίτλους κατασκευαστών αλλά και όλους στους οδηγούς, χάρη στον Sebastian Vettel.

Όπως και τις δύο τελευταίες σεζόν, έτσι και τώρα, είναι οι οδηγοί της Mercedes αυτοί που ερίζουν για τον τίτλο. Και παρότι ο Nico Rosberg έχει προβάδισμα 33 πόντων έναντι του Lewis Hamilton, ο Horner αρνείται να ξεγράψει τον Βρετανό.

Advertisement
Advertisement

«Σε κάθε σπορ βλέπεις στιγμές που ενώ όλα είναι οριακά, ξαφνικά τα πάντα ευνοούν έναν οδηγό. Αυτό συμβαίνει τώρα με τον Nico. Ο Lewis είχε μερικά δύσκολα Σαββατοκύριακα φέτος αλλά είμαι σίγουρος πως θα αντεπιτεθεί. Απλά χρειάζεται και λίγη βοήθεια από την τύχη. Μία εγκατάλειψη του Nico σε συνδυασμό με νίκη του Lewis, θα τον βάλει πάλι στο παιχνίδι. Όλα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Το είδαμε με τον Kimi (Raikkonen), με τον τρόπο με τον οποίο έκλεψε τον τίτλο από τον Lewis και τον Fernando (Alonso) πριν από 10 χρόνια. Ακόμα υπάρχουν 100 διαθέσιμοι βαθμοί και θα πρέπει να είναι κάποιος ανόητος για να τον ξεγράψει από τώρα», είπε ο Horner στο motorsport.com.

GPUSA15-mercs-battle-a640

Πρώτη εκ των τεσσάρων τελευταίων μαχών του 2016, είναι το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που διεξάγεται στην πίστα του Ώστιν στις 23 Οκτωβρίου.