Live Κίνηση
Περισσότερα
VW POLO

Οι τεχνολογίες συνδεσιμότητας του νέου VW Polo

Ελλάδα 6:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι τεχνολογίες συνδεσιμότητας του νέου VW Polo

VW POLO

Οι τεχνολογίες συνδεσιμότητας του νέου VW Polo

VW POLO

Πιστό στο πνεύμα της εποχής, το νέο VW Polo προσφέρει αρκετές δυνατότητες συνδεσιμότητας στον οδηγό του, οι οποίες συνδυάζονται με τα ηχοσυστήματα του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Car-Net App-Connect

Με την προαιρετική υπηρεσία Car-Net App-Connect μπορείτε να συνδέσετε εύκολα το κινητό σας με το προαιρετικό ηχοσύστημα «Composition Media» ή το σύστημα ραδιοπλοήγησης «Discover Media», επίσης διαθέσιμο προαιρετικά. Έτσι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε επιλεγμένες εφαρμογές του κινητού σας μέσω της οθόνης αφής του συστήματος. Εκτός του ότι η χρήση τους γίνεται πιο εύκολη, αυτές οι υπηρεσίες επεξεργάζονται και παρέχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες που μπορούν να κάνουν κάθε διαδρομή πιο άνετη και διασκεδαστική.

Polo App 640

Advertisement
Advertisement

Η VW παρέχει μέσω του Car-Net τρεις καινοτόμες τεχνολογίες με τις οποίες μπορείτε να φέρετε εύκολα τις εφαρμογές του smartphone σας στην οθόνη αφής του συστήματος Infotainment: MirrorLink®, Apple CarPlay™ και Android Auto™ της Google. Μπορείτε να ελέγξετε ποια από τις αυτές τις τρεις είναι συμβατή με το κινητό σας στην διεύθυνση: www.volkswagen.de/mobiltelefon. Παρακαλούμε σημειώστε ότι κάποιες εφαρμογές δεν είναι διαθέσιμες για τις τεχνολογίες αυτές και η διαθεσιμότητά τους διαφέρει από χώρα σε χώρα.

Car-Net «Guide & Inform»

Οι mobile online υπηρεσίες Car-Net περιλαμβάνουν μια σειρά από πρακτικές υπηρεσίες και εφαρμογές. Η υπηρεσία Car-Net «Guide & Inform» διατίθεται σε συνδυασμό με το προαιρετικό σύστημα ραδιοπλοήγησης “Discover Media”. Το ότι είστε συνδεδεμένοι στο internet σημαίνει ότι έχετε στη διάθεσή σας τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε σχεδόν σε πραγματικό χρόνο που υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση και που η κίνηση είναι άνετη. Επιπλέον, η διαδρομή σας προσαρμόζεται στα δεδομένα αυτά, αυτόματα.

Advertisement

Polo App 640b

Αφήστε το Car-Net να αναζητήσει σημεία ενδιαφέροντος και ανακαλύψτε νέα εστιατόρια, χάρη στην online αναζήτηση POI. Μπορείτε να εντοπίσετε και άλλα ενδιαφέροντα σημεία όπως ξενοδοχεία, πρατήρια, ή νέα σινεμά.

Advertisement