Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζει… εκδίκηση η Kahn Design!

Ελλάδα 22:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζει… εκδίκηση η Kahn Design!

ΝΕΑ

Ετοιμάζει… εκδίκηση η Kahn Design!

ΝΕΑ

Μία πολύ ενδιαφέρουσα teaser εικόνα έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική εταιρεία βελτιώσεων Kahn Design.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Αυτή αφορά στη WB12 Vengeance, ένα εντυπωσιακό supercar που θα βασίζεται στην Aston Martin DB9. Δεν θα υπάρχουν βελτιώσεις στο κινητήριο σύνολο – τον 6λιτρο V12 απόδοσης 510 αλόγων.

Ωστόσο, θα υπάρχουν πολλές τροποποιήσεις στο σασί, με εκτεταμένη χρήση αλουμινίου και αυξημένο πλάτος. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι πως ο Afzal Kahn ετοιμάζει αυτή τη νέα… ερμηνεία της BD9, με τις ευλογίες της Aston Martin. Το αντίθετο δηλαδή από τον Henrik Fisker και το δικό του Thunderbolt που με το παρουσιάστηκε, έφερε στα γραφεία του αγωγή από πλευράς της βρετανικής μάρκας (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Advertisement
Advertisement

«Ετοιμάζω αυτό το αυτοκίνητο με τον τρόπο που θα ήθελε η Aston. Θα είναι ένα χειροποίητο στολίδι από αλουμίνιο», είπε ο 41χρονος Kahn.

Ενώ αναμένουμε με ενδιαφέρον την τελική μορφή της Vengeance (σημ: σημαίνει «εκδίκηση») που θα κατασκευάζεται στο Κόβεντρι της Αγγλίας και θα παραχθεί σε περιορισμένα κομμάτια, πρέπει να σας πούμε πως η τιμή απόκτησής της, εκτιμάται πως θα ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ.