Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ρεαλιστής ο Marchionne

Ελλάδα 15:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρεαλιστής ο Marchionne

FORMULA 1

Ρεαλιστής ο Marchionne

FORMULA 1

Προσγειωμένος παρουσιάζεται ο πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne, παρά την πολύ καλή εικόνα της Ferrari και της νέας SF15-T στις δοκιμές εξέλιξης της Χερέθ ντε λα Φροντέρα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Υπό τη δική του προεδρία και την ηγεσία στη Gestione Sportiva του Maurizio Arrivabene, έχουν αλλάξει πολλά στο Μαρανέλο. Πρόσωπα ήρθαν και έφυγαν, ο τρόπος λειτουργίας άλλαξε και οι Ιταλοί ελπίζουν η ομάδα να γύρισε οριστικά σελίδα.

Το πρώτο δείγμα γραφής ήταν άκρως θετικό, με τους Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen να είναι ταχύτεροι στις τρεις από τις τέσσερις ημέρες δοκιμών στο ισπανικό σιρκουί. Παρότι αυτή την περίοδο οι χρόνοι δεν σημαίνουν πολλά, δεν παύει να είναι ένα ενθαρρυντικό ξεκίνημα. Όμως ο Marchionne δεν παρασύρεται…

Advertisement
Advertisement

«Η απόδοση του νέου μονοθεσίου στη Χερέθ ήταν ενθαρρυντική, όμως είναι διαφορετικό το να κάνεις ένα γρήγορο γύρο, από το να κάνεις έναν καλό αγώνα. Πρέπει όμως να πω πως πιστεύω στη δουλειά των εργαζομένων στη Ferrari και είμαι περήφανος για αυτή. Ενόψει της πρεμιέρας της Αυστραλίας, δεν περιμένω θαύματα, είναι όμως σημαντικό να σημειώσουμε σαφή πρόοδο», είπε ο Ιταλός στο BBC.

Το επόμενο τετραήμερο δοκιμών εξέλιξης πραγματοποιείται στις 19-22 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.