Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το καυτό Nissan Pulsar Nismo Concept στο Παρίσι

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το καυτό Nissan Pulsar Nismo Concept στο Παρίσι

ΝΕΑ

Το καυτό Nissan Pulsar Nismo Concept στο Παρίσι

ΝΕΑ

Με σκληροπυρηνική εμφάνιση η ιαπωνική εταιρία διατυμπανίζει από το σαλόνι του Παρισιού την επιστροφή της στα hot-hatch.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Μια επιστροφή που πιθανότατα θα γίνει μετά το λανσάρισμα του Juke Nismo RS, από το επόμενο έτος, καθώς στο Παρίσι η Nissan παρουσιάζει μία πρωτότυπη Nismo εκδοχή του Pulsar. Η οποία εμφανισιακά δεν θα διαφοροποιείται σε μεγάλο βαθμό από εκείνη του μοντέλου που θα δούμε στην παραγωγή διατηρώντας σε μεγάλο βαθμό το αεροδυναμικό look.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε το Pulsar Nismo Concept διαθέτει “ντοπαρισμένη” εμφάνιση με πιο άγριους προφυλακτήρες, αεροδυναμικά βοηθήματα, πίσω διαχύτη, διπλή απόληξη στο κέντρο, τροχούς 19 ιντσών με ελαστικά 235/35, ενώ παρόμοιος αέρας πνέει και στο εσωτερικό με τα χαρακτηριστικά αγωνιστικά καθίσματα, τον κόκκινο και πιο race πίνακα οργάνων και διάφορες άλλες αναβαθμίσεις.

Προς το παρόν η Nissan δεν αποκαλύπτει τι κρύβεται κάτω από καπό παρά αναφέρει πως θα υπάρχουν αναβαθμίσεις στην ανάρτηση και στην αμεσότητα του τιμονιού. Πάντως, οι πληροφορίες του NewsAuto.gr λένε πως θα δούμε τον γνωστό turbo 1.600άρη να αποδίδει 247 PS και να προσφέρει ανταγωνιστικές επιδόσεις απέναντι στα Ford Focus ST, Honda Civic Type R, Renault Megane RS, VW Golf GTI, Opel Astra OPC κ.α. Και αν δεν σας ικανοποιεί αυτό, τότε σας πληροφορούμε πως θα υπάρξει και έκδοση Pulsar Nismo RS που θα αποδίδει κοντά στους 280 PS!

Advertisement