Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

«Ανάσταση» για τη Hyundai με το ix25

Ελλάδα 11:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Ανάσταση» για τη Hyundai με το ix25

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

«Ανάσταση» για τη Hyundai με το ix25

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι Κορεάτες αποκάλυψαν στο Πεκίνο την απόφασή τους να εισέλθουν στην κατηγορία των μικρών SUV και το όχημα για να πετύχουν το στόχο τους. Παρουσίασαν το ix25, το οποίο βρίσκεται μεν σε πρωτότυπη μορφή, όμως απεικονίζει σε μεγάλο βαθμό το αυτοκίνητο παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η Ηyundai ανακοίνωσε ότι το ix25 θα λανσαριστεί αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας προς τα τέλη του έτους, κάτι που σημαίνει ότι η ευρωπαϊκή έκδοση θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, έστω έως ένα βαθμό. Η αγορά των… baby SUV γνωρίζει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και οι προοπτικές είναι ακόμη πιο ευοίωνες, οπότε θεωρείται σχεδόν σίγουρη κυκλοφορία του ix25 και στη Γηραιά Ήπειρο.

Το concept της Hyundai έχει μήκος 4,27 m., πλάτος 1,78 m. και ύψος 1,63 m., διαστάσεις σχεδόν ίδιες με αυτές του Opel Mokka. Το μεταξόνιο είναι ελαφρά πιο μεγάλο, φθάνοντας τα 2,59 m. Φέρει 2λιτρο κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 166 PS. Το μοντέλο παραγωγής θα διατίθεται βέβαια με μικρότερου κυβισμού σύνολα, ιδίως στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον να ακούσουμε τα σχέδια της Hyundai σχετικά με το ix25, σε μία από τις επόμενες εκθέσεις αυτοκινήτου.